Αρχική » , , , » Η ΕΣΠΕΡΚ στο 18ο Τακτικό Συνέδριο της ΠΟΕΠΛΣ στη Ρόδο

Η ΕΣΠΕΡΚ στο 18ο Τακτικό Συνέδριο της ΠΟΕΠΛΣ στη Ρόδο

Με ιδιαίτερη τιμή και ικανοποίηση η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου και Καρπάθου συμμετείχε το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 στο 18ο Τακτικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΠΟΕΠΛΣ).


Στο συνέδριο αναδείχθηκε ο δύσκολος και  πολλαπλός ρόλος του Έλληνα Λιμενικού και η συμβολή του στην προστασία της Εθνικής κυριαρχίας όπου με κορύφωση το προσφυγικό-λαθρομεταναστευτικό κλήθηκε να σηκώσει και συνεχίζει να σηκώνει στις πλάτες του όλο αυτό το διάστημα, επίσης τέθηκαν με ιδιαίτερη μομφή προς την πολιτεία και αποδέκτες τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους αυτής, όλα τα προβλήματα που επηρεάζουν τους συνάδελφους Λιμενικούς, όπως οι επιπτώσεις στα μισθολογικά-ασφαλιστικά από τον πρόσφατο ψηφισμένο πολυνομοσχέδιο, οι ελλείψεις προσωπικού και μέσων, η μη αναγνώριση της δύσκολης και επικίνδυνης αποστολής του Λιμενικού αλλά και συνάμα του Ένστολου, οι κακές και δύσκολες συνθήκες εργασίας οπού πολλές φορές το προσωπικό δίνει υπεράνθρωπες προσπάθειες.


Η ΕΣΠΕΡΚ ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος κ. Αθανάσιο Τσατσούλη και τον Πρόεδρο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ν. Δωδεκανήσου κ. Ευστάθιο Σαμαρά για την ιδιαίτερη τιμητική πρόσκληση και άψογη από κάθε πλευράς διοργάνωση.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Γρηγόριος Γερακαράκος με την Διοικούσα Επιτροπή της ΕΣΠΕΡΚ

(espeerk.blogspot.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ