Αρχική » , » Συνάντηση Διοικούσας επιτροπής ΕΣΠΕΡΚ με Ένωση Υπαλλήλων ΠΣ Ρόδου και Δωδεκανήσου

Συνάντηση Διοικούσας επιτροπής ΕΣΠΕΡΚ με Ένωση Υπαλλήλων ΠΣ Ρόδου και Δωδεκανήσου


Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου και Καρπάθου συναντήθηκε την Τρίτη 17 Μαΐου 2016 με αντιπροσωπεία  του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ρόδου και Δωδεκανήσου και συγκεκριμένα, τον Πρόεδρο κ. Χατζηκυριάκο Ιωάννη τον ο Γεν. Γραμματέα κ. Δημητρακόπουλο Ιωάννη, τον Αν. Γεν. Γραμματέα κ. Χρυσόμαλλο Βασίλειο και τον Ταμία κ. Κωνσταντάκη Παναγιώτη.


Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό φιλικό και συναδελφικό κλίμα και κατά τη συζήτηση που αναπτύχθηκε αντηλλάγησαν απόψεις για τα προβλήματα που απασχολούν το προσωπικό και των δύον σωμάτων, η επίλυση των οποίων σε κάποιες των περιπτώσεων ταυτίζεται, ενώ δόθηκε η υπόσχεση για συνέχιση των επαφών και ενίσχυση των δεσμών των σωματείων, για κοινές μελλοντικές δράσεις.


(espeerk.blogspot.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ