Αρχική » , , , , » 40 σπουδαστές στην Εθνική Σχολή Ασφάλειας (ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ)

40 σπουδαστές στην Εθνική Σχολή Ασφάλειας (ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ)


Τη λειτουργία της 20ης εκπαιδευτικής σειράς (2016 - 2017) της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας αποφάσισε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας

Η 20η εκπαιδευτική σειρά της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, εκπαιδευτικού έτους 2016 - 2017, θα λειτουργήσει με σαράντα (40) σπουδαστές, κατά το χρονικό διάστημα από 12/9/2016 έως 7/4/2017.

Από τους ανωτέρω σπουδαστές, οι είκοσι τέσσερις (24) θα προέλθουν από αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας και οι δεκαέξι (16) από αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, του Πυροσβεστικού Σώματος, του Αρχηγείου Κυπριακής Αστυνομίας καθώς και από πολιτικούς υπαλλήλους του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και λοιπών Υπουργείων και Υπηρεσιών του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Οι ως άνω πολιτικοί υπάλληλοι πρέπει να είναι εξουσιοδοτημένοι για τον χειρισμό θεμάτων Κρατικής Ασφάλειας.

Οι 16 θέσεις κατανέμονται ως εξής:


Σε περίπτωση που δεν καλυφθούν ol θέσεις των δύο (2) Κυπρίων αστυνομικών, αυτές θα συμπληρωθούν από πολιτικούς υπαλλήλους Υπουργείων και Υπηρεσιών του ευρύτερου δημόσιου τομέα, εφόσον υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος, σε αντίθετη δε περίπτωση, από αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επίσης σε περίπτωση που προκύψουν κενές θέσεις (από τις ως άνω 16), μετά την παρέλευση της προθεσμίας γνωστοποίησης των επιλεγέντων, από τους φορείς (Γ.Ε.ΕΘ.Α., Γενικό Επιτελείο Στρατού, Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή, Πυροσβεστικό Σώμα, Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και λοιπά Υπουργεία και Υπηρεσίες του ευρύτερου δημόσιου τομέα, Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών), αυτές θα καλυφθούν από αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι θα επιλεγούν από την αρμόδια Επιτροπή.

Οι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Πυροσβεστικού Σώματος πρέπει να φέρουν το βαθμό του ταγματάρχη ή αντισυνταγματάρχη και αντίστοιχων.

Οι εισαγόμενοι για φοίτηση στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Πυροσβεστικού Σώματος πρέπει να κατέχουν τα προβλεπόμενα από το νόμο και τους οικείους κανονισμούς περί ιεραρχίας και προαγωγών ουσιαστικά προσόντα για περαιτέρω εξέλιξη και να έχουν κριθεί ευμενώς από τα αρμόδια συμβούλια κατά την τελευταία κρίση.

Η ηλικία των προς φοίτηση καλουμιένων δεν πρέπει να υπερβαίνει το 52ο έτος κατά την 31η Δεκεμβρίου του έτους έναρξης της φοίτησης για τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, Ενόπλων Δυνάμεων, Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Πυροσβεστικού Σώματος (ήτοι οι γεννηθέντες την 31/12/1964 και εντεύθεν) και το 55ο έτος για τους πολιτικούς υπαλλήλους (ήτοι οι γεννηθέντες την 31/12/1961 και εντεύθεν).

Δείτε εδώ την από 16/05/2016 Απόφαση Α.Ε.Α. για τη λειτουργία της 20ης εκπαιδευτικής σειράς (2016-2017) της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας:Έντυπο πρότασης καταλληλότητας

Υπόδειγμα αίτησης συμμετοχής

(astynomia.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ