Αρχική » , , » Γιατί δεν δίνετε το «επίδομα παραμεθορίου» κύριε Υπουργέ Εθνικής Άμυνας;

Γιατί δεν δίνετε το «επίδομα παραμεθορίου» κύριε Υπουργέ Εθνικής Άμυνας;


Καθημερινά ο σύλλογός μας γίνεται δέκτης παραπόνων από τους ε.ε συναδέλφους μας οι οποίοι υπηρετούν σε παραμεθόριες περιοχές, διότι δεν τους έχει καταβληθεί η ημερήσια οικονομική αποζημίωση Η.Ε.Ε που λαμβάνουν ως επίδομα παραμεθορίου από το Μάρτιο του 2016. Επίσης μας έγινε γνωστό ότι η υπηρεσία τους οφείλει το επίδομα παραμεθορίου για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Οκτώβριο 2015!!!

Οι συνάδελφοι μας είναι δυσαρεστημένοι και απογοητευμένοι για την κατάσταση αυτή και η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ θα πρέπει επιτέλους να σταθεί στο ύψος της και να μην εμπαίζει το στρατιωτικό προσωπικό που υπηρετεί σε παραμεθόριες περιοχές.

O κ. ΥΕΘΑ είχε υποσχεθεί στους ε.ε. συναδέλφους  μας ότι οι ημέρες εκτός έδρας που δίδονται σε όσους υπηρετούν σε παραμεθόριες περιοχές, θα μετατρέπονταν σε επίδομα παραμεθορίου και θα ήταν αναπόσπαστο μέρος του μισθού. Πέρασαν τόσοι μήνες και αντί να γίνει αυτό οι ε.ε συνάδελφοι μας  έχουν χάσει 4 μήνες από το 2015 και 2 μήνες από το 2016. Πότε επιτέλους θα υλοποιηθεί αυτή η υπόσχεση του κ. Υπουργού;

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας καλεί την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ να εφαρμόσει άμεσα τις υποσχέσεις της και να καταβάλλει άμεσα τα οφειλόμενα στους δικαιούχους

εκ του ΔΣ

(psaemth.blogspot.gr)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ