Αρχική » , , , , , , » Ξεκίνησε η καταγραφή για εξαγορά δανείων Στρατιωτικών και προσωπικού ΥΠΕΘΑ

Ξεκίνησε η καταγραφή για εξαγορά δανείων Στρατιωτικών και προσωπικού ΥΠΕΘΑ


Σε λειτουργία είναι από προχθές ειδική εφαρμογή καταγραφής των δανείων των στρατιωτικών και του πολιτικού προσωπικού του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο πλαίσιο της εξαγγελίας για εξαγορά τους από το ελληνικό δημόσιο

Ξεκίνησε η διαδικασία καταγραφή των δανείων μέσω των επιτελείων ώστε να καταθέσει το προσωπικό τα στεγαστικά δάνεια τα οποία του έχουν χορηγηθεί από τις τράπεζες σε στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό. Για παράδειγμα η Πολεμική Αεροπορία με ανακοίνωση της ενημερώνει το προσωπικό της για τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν για την εξαγορά των δανείων τους.

Η σχετική ανακοίνωση σημειώνει:

Αναπτύχθηκε μηχανογραφική εφαρμογή δήλωσης στοιχείων δανείων προς χρήση από το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της ΠΑ.

Η εφαρμογή θα είναι προσβάσιμη από 5 έως 16 Μαρτίου 2018, στην ενότητα «Διαδικτυακές Υπηρεσίες» του ιστοχώρου της ΠΑ (www.haf.gr) και στη διεύθυνση https://loans.haf.gr.

Η είσοδος θα γίνεται με χρήση των ίδιων διαπιστευτηρίων (όνομα χρήστη και συνθηματικό) που χρησιμοποιούνται για πρόσβαση στον ατομικό λογαριασμό e-mail του καθενός.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα ανακοινώθηκε από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, η πρόθεση εξαγοράς των δανείων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων από τις συστημικές τράπεζες.

Συλλέγοντας αυτά τα στοιχεία το ΥΠΕΘΑ θα ετοιμάσει μια πρόταση για εξαγορά όλων των δανείων κόκκινων και πράσινων. «Εμείς θα ζητήσουμε την αγορά τους με την έκπτωση που μπορεί να υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις» είχε αναφέρει εξαγγέλλοντας το μέτρο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένος ενώ η ρύθμιση θα αφορά και τους απόστρατους.

(dikaiologitika.gr - Αντωνόπουλος Γιώργος)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ