Αρχική » , , , , , » Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η ΚΥΑ για την χορήγηση επιδομάτων κινδύνου στο ένστολο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. και Π.Σ. (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η ΚΥΑ για την χορήγηση επιδομάτων κινδύνου στο ένστολο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. και Π.Σ. (ΠΙΝΑΚΑΣ)


Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1021 Β'/21-03-2018 η ΚΥΑ με Αριθμ. 8002/1/520-γ΄: «Καθορισμός ύψους, δικαιούχων, όρων και προϋποθέσεων χορήγησης επιδομάτων κινδύνου (πτητικό, Ε.Κ.Α.Μ., Ε.Μ.Α.Κ., δυτών υποβρυχίων διασώσεων, καταδυτικό, Μ.Α.Τ., ανιχνευτών, εξουδετερωτών βομβών και εκρηκτικών μηχανισμών, συνοδών σκύλων που χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση εκρηκτικών υλών και άλλων ελέγχων) που καταβάλλονται στο ένστολο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος».

Αφορά τα παρακάτω επιδόματα:

1. ΠΤΗΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ:

α. Πτητικό επίδομα εξαμήνου
β. Πτητικό επίδομα 18μήνου
γ. Εξάμηνα - Δεκαοκτάμηνα

2. Επιδόματα Ε.Κ.Α.Μ. - Ε.Μ.Α.Κ. - δυτών υποβρυχίων διασώσεων - καταδυτικό

3. Επίδομα Μ.Α.Τ.

4. Επίδομα ανιχνευτών, εξουδετερωτών βομβών και εκρηκτικών μηχανισμών και συνοδών σκύλων που χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση εκρηκτικών υλών και άλλων ελέγχων

Στο προσωπικό που υπηρετεί σε υπηρεσίες και ομάδες, με την ειδικότητα του ανιχνευτή ή εξουδετερωτή βομβών και εκρηκτικών μηχανισμών χορηγείται μηνιαίο επίδομα, το ποσό του οποίου καθορίζεται ανάλογα με τον κατεχόμενο βαθμό, ως ακολούθως:


Δείτε αναλυτικά το σχετικό ΦΕΚ:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ