Αρχική » , , , , , , , , » Παράδοση – Παραλαβή της XVI M/K MΠ «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ» (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Παράδοση – Παραλαβή της XVI M/K MΠ «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ» (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)


Σήμερα Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής της XVIης Μεραρχίας Πεζικού στο Στρατόπεδο «ΑΝΘΛΓΟΥ (ΠΖ) ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ» στο Διδυμότειχο. Μετά την θρησκευτική τελετή ο παραδίδων διοικητής Υποστράτηγος Δημήτριος Μπονώρας, ο οποίος μετατέθηκε στον Δ’ Κλάδο του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ανέγνωσε την ημερήσια διαταγή του στην οποία αναφέρθηκε και στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς οι οποίοι βρίσκονται κρατούμενοι στις φυλακές της Αδριανούπολης εύχοντάς τους να έχουν δύναμη και υπομονή και τη γρήγορη επιστροφή τους ενώ δήλωσε ιδιαίτερα περήφανος γι’αυτούς.

Ακολούθησε η υποστολή του λαβάρου του παραδίδοντος Μεράρχου και η έπαρση του παραλαμβάνοντος, κατάθεση στεφάνου από τον Υποστράτηγο Μπονώρα και τήρηση ενός (1) λεπτού σιγής, ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και αποχώρηση της Πολεμικής Σημαίας της Μεραρχίας. Μετά το πέρας της τελετής παρατέθηκε δεξίωση προς τιμή των προσκεκλημένων στη ΛΑΦ Διδυμοτείχου.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού Αντγος Γεώργιος Καμπάς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας & Σουφλίου Δαμασκηνός, ο Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Ρίζος, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης, ο Αντιδήμαρχος Ορεστιάδας κ. Ορμανλίδης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, ανώτεροι και κατώτεροι αξιωματικοί, απόστρατοι αξιωματικοί, εθνοφύλακες, ο μουφτής Διδυμοτείχου Χαμζά Οσμάν, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


BINTEO


(radioevros.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ