Αρχική » , , , , , » Ο Έλληνας «Top Gun»: Ο Σμηναγός Καλογερίδης ο καλύτερος πιλότος (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έλληνας «Top Gun»: Ο Σμηναγός Καλογερίδης ο καλύτερος πιλότος (ΒΙΝΤΕΟ)


Άλλη μία διάκριση για την Πολεμική Αεροπορία και την ιστορική 335 Μοίρα - Ο έμπειρος αξιωματικός αναδείχτηκε ως ο καλύτερος πιλότος του προγράμματος TLP του ΝΑΤΟ

Μία μεγάλη τιμητική διάκριση περίμενε σήμερα την ιστορική 335 Μοίρα της Πολεμικής μας Αεροπορίας και ένα διακεκριμένο στέλεχος αυτής, ο οποίος τιμήθηκε ως ο «καλύτερος πιλότος της 1ης Εκπαιδευτικής Σειράς για το 2018» του εκπαιδευτικού προγράμματος TLP του ΝΑΤΟ, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Ισπανία, επιλεγείς για το σκοπό αυτό από τους ίδιους τους συναδέλφους του, όλων των αεροπορικών δυνάμεων των κρατών - μελών της Συμμαχίας που συμμετέχουν σε αυτό.


Πρόκειται για τον Σμηναγό (Ι) Βασίλειο Καλογερίδη της ιστορικής 335 Μοίρας, της πρώτης πολεμικής μοίρας της νεότερης ιστορίας της ΠΑ, που συγκροτήθηκε στη Μέση Ανατολή στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος αξιολογήθηκε από τους Έλληνες και ξένους συναδέλφους του οι οποίοι συμμετείχαν στο TLP, ως «ο καλύτερος πιλότος του προγράμματος».

Το έπαθλο ο Έλληνας πιλότος το έλαβε από τον ΥΕΘΑ Π. Καμμένο, ενώ και η Μοίρα στην οποία ανήκει, η ιστορική 335 Μοίρα, έλαβε σχετικό βραβείο επειδή διαθέτει στις τάξεις της έναν τέτοιο πιλότο. Το βραβείο της Μοίρας παρέλαβε ο διοικητής της 335 Μοίρας Αντισμήναρχος (Ι) Μιχάλης Κουκουβάς.

(parapolitika.gr - Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)

BINTEO

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ