Αρχική » , , » Μονιμοποιούνται 2.186 πυροσβέστες 5ετούς υποχρέωσης [ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΕΚ]

Μονιμοποιούνται 2.186 πυροσβέστες 5ετούς υποχρέωσης [ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΕΚ]


Μονιμοποιούνται και επίσημα από 1η Απριλίου 2018 και εντάσσονται στο μόνιμο Πυροσβεστικό προσωπικό 2.186 πυροσβέστες 5ετούς υποχρέωσης

Οι προσληφθέντες πυροσβέστες 5ετούς υποχρέωσης, οι οποίοι κρίθηκαν επιτυχώς από τα αρμόδια συμβούλια προς ένταξη στο μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό, εντάσσονται αυτοδικαίως, χωρίς να απαιτείται νέα κρίση, στο μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό.

Οι εντασσόμενοι έχουν τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις των μονίμων πυροσβεστών, όπως προβλέπονται από τους υπηρεσιακούς κανονισμούς του Σώματος, χωρίς οποιαδήποτε διάκριση ή εξαίρεση ως προς την υπηρεσιακή τους κατάσταση, τις μεταβολές αυτής, τις μεταθέσεις, αποσπάσεις, μετακινήσεις, το μισθολόγιο, τις βαθμολογικές προαγωγές, και την εξέλιξή τους εν γένει, λαμβάνοντας υπόψη και τα οριζόμενα στην παρ. 8 του άρθρου 15 του ανωτέρω νόμου. Ως ημερομηνία της κατά τα ανωτέρω ένταξης ορίζεται η 1η Απριλίου 2018, ανεξάρτητα από τον χρόνο δημοσίευσης της παρούσας.

Η απονομή του βαθμού του Πυροσβέστη ανατρέχει με αναδρομική ισχύ στην 9η Φεβρουαρίου 2017. Οι εντασσόμενοι καταλαμβάνουν οργανικές θέσεις, οι οποίες συνιστώνται με προεδρικό διάταγμα που εκδίδεται με πρόταση των Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών, με ταυτόχρονη κατάργηση ισάριθμων οργανικών θέσεων της ειδικής κατηγορίας Πυροσβεστών 5ετούς θητείας.

(dikaiologitika.gr - Αντωνόπουλος Γιώργος)ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΕΚ:

3 σχόλια:

 1. ΔΙΟΡΙΣΤΕ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΑ 700 ΕΥΡΩ.ΚΥΡΙΑΚΟ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ,ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΦΑΡΑΣΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ(ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΗΜΑ
   ΑΛΛΑΓΗΣ-ΠΟΤΑΜΙ-ΕΚ-ΑΝΕΛ)ΟΤΑΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ
   ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΔΕΣΟΥΝ.Ο
   ΔΕ ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
   ΤΩΝ ΛΟΑΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΤΕ
   ΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.

   Διαγραφή
 2. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ