Αρχική » , , , , , » ΚΥΑ για επίδομα αναπηρίας Αξιωματικών-Ανθυπασπιστών-Υπαξιωματικών (ΕΓΓΡΑΦΟ)

ΚΥΑ για επίδομα αναπηρίας Αξιωματικών-Ανθυπασπιστών-Υπαξιωματικών (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Εκδόθηκε η ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ: «Καθορισμός επιδόματος αναπηρίας αξιωματικών και ανθυπασπιστών πολεμικής διαθεσιμότητας ή πολεμικής αποστρατείας και υπαξιωματικών πολεμικής αποστρατείας»..

Άρθρο 1
Καθορισμός επιδόματος αναπηρίας

1. Οι αξιωματικοί και ανθυπασπιστές πολεμικής διαθεσιμότητας ή πολεμικής αποστρατείας των Ενόπλων Δυνάμεων, ανεξαρτήτως του νόμου υπαγωγής τους, και οι υπαξιωματικοί πολεμικής αποστρατείας του ν.875/1979 (Α΄50), δικαιούνται επιδόματος αναπηρίας, ανάλογα με το ποσοστό της αναπηρίας τους, όπως αυτό καθορίζεται από την αρμόδια Ανωτάτη Υγειονομική Επιτροπή για μία ή περισσότερες βλάβες από τραύματα ή παθήσεις εξαιτίας των οποίων έχουν υπαχθεί στις καταστάσεις αυτές...

Διαβάστε τη σχετική απόφαση:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ