Παράδοση-παραλαβή XXIII (23ης) TΘΤ (BINTEO)


Την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 και ώρα 10:30, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της ΧΧΙΙΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας «3ο Σύνταγμα Ιππικού – ΔΟΡΥΛΑΙΟ», στο Στρατόπεδο «ΕΦ. ΑΝΘΛΓΟΥ ΚΑΝΔΗΛΑΠΤΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ», η τελετή παράδοσης παραλαβής των καθηκόντων του Διοικητή της.

Ο απερχόμενος Διοικητής, Ταξίαρχος Παντελής Κατσαϊτης δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος για την παράδοση της διοίκησης της Ταξιαρχίας, ύστερα από 2 χρόνια κατόπιν απόφασης της Στρατιωτικής Ηγεσίας, προκειμένου να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα, στο ΝΑΤΟικό Στρατηγείο στη Νάπολι της Ιταλίας, ως Διευθυντής Εκπαιδεύσεως.

Από τη μεριά του ο νέος Διοικητής, Ταξίαρχος Χρήστος Μπούφης, δήλωσε πως είναι ιδιαίτερη τιμή να αναλαμβάνει την διοίκηση ενός εκ των εκλεκτότερων Σχηματισμών του Σ.Ξ., ενώ χαρακτήρισε την 23 Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία αιχμή του δόρατος του Ελληνικού Στρατού. «Αισθάνομαι πραγματικά ευλογημένος και υπερήφανος» τόνισε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


(evros24.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ