Αρχική » , , , , , , » Εξαιρετική πρωτοβουλία: Προσωπικό του Στρατού Ξηράς μοίρασε Σημαίες (ΦΩΤΟ)

Εξαιρετική πρωτοβουλία: Προσωπικό του Στρατού Ξηράς μοίρασε Σημαίες (ΦΩΤΟ)


Σε σημεία όπου πραγματοποιήθηκαν Στρατιωτικές Παρελάσεις

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία και πολύ ευχάριστη έκπληξη για τον κόσμο σε όλη την Ελλάδα, όπου πραγματοποιήθηκαν Στρατιωτικές Παρελάσεις, έγινε σήμερα από τις κατά τόπους διοικήσεις μονάδων και σχηματισμών.

«Με έντονο το συναίσθημα της εθνικής υπερηφάνειας, της χαράς και του ενθουσιασμού, μικροί και μεγάλοι καθώς και οικογένειες με μικρά παιδιά, γιόρτασαν τη σημερινή Επέτειο της 25ης Μαρτίου, κρατώντας τη "γαλανόλευκη", που παρέλαβαν από προσωπικό του Στρατού Ξηράς, σε όλα σχεδόν τα μέρη της Ελλάδας» σημείωνε το σχετικό ενημερωτικό του ΓΕΣ που συνόδευε τις φωτογραφίες με το χαμογελαστό προσωπικό του να μοιράζει Σημαιούλες στον κόσμο!

Εξαιρετική πρωτοβουλία και του χρόνου!

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(parapolitika.gr - Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης - ΦΩΤΟ: army.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ