Αρχική » , , , , » Δαπάνες σχετιζόμενες με τις μεταθέσεις των Στρατιωτικών (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Δαπάνες σχετιζόμενες με τις μεταθέσεις των Στρατιωτικών (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Ερώτηση (υπ. αριθμ. 4781/28-03-18) προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, σχετικά με τις Δαπάνες σχετιζόμενες με τις μεταθέσεις στελεχών στις Ένοπλες Δυνάμεις, κατέθεσε ο Βουλευτής της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, Σαρίδης Γεωργίου Ιωάννης:

Κύριε Υπουργέ

Είναι δεδομένη η διαρκής προσπάθεια του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, τόσο να μεριμνήσει για το προσωπικό του, όσο και να εξοικονομήσει κονδύλια, τα οποία θα διατεθούν στην αμυντική θωράκιση της χώρας.

Όπως έχει τεθεί υπ' όψιν σας και με την υπ' αριθμόν 3707/22-02-2018 ερώτησή μου, έχει εκφραστεί η άποψη, πως η παραπάνω διπλή προσπάθεια του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας υπηρετείται με τη θέσπιση της δυνατότητας για μετακίνηση και παραμονή σε φρουρά της επιθυμίας του (ή πλησίον αυτής) κάθε χαμηλόβαθμου στελέχους, που έχει συμπληρώσει 30 χρόνια πραγματικής υπηρεσίας στο Στράτευμα.

Για το σχηματισμό πληρέστερης εικόνας επί...

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στην παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ