Αρχική » , , , » Παράδοση – Παραλαβή Διοίκησης της 206ΠΑΥ (9 ΦΩΤΟ)

Παράδοση – Παραλαβή Διοίκησης της 206ΠΑΥ (9 ΦΩΤΟ)


Την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018, πραγματοποιήθηκε στη 206 Πτέρυγα Αεροπορικών Υποδομών (206ΠΑΥ), παρουσία του Διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ), Υποπτέραρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά, η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης της 206ΠΑΥ, από τον Υποπτέραρχο (Μ) Γεώργιο Μπελδέκο στον Ταξίαρχο (Μ) Γεώργιο Δρόσο.

Στην τελετή παραβρέθηκαν Ανώτατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), Διοικητές Μονάδων της ΔΑΥ, διατελέσαντες Διοικητές της Μονάδας Αεροπορικών Κατασκευών και της 206ΠΑΥ, αντιπροσωπείες Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και πολιτικό προσωπικό της ΠΑ, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών πολιτειακών Αρχών.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(haf.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ