Αρχική » , , , , , , , » Το πρώτο επετειακά βαμμένο άρμα μάχης του Ε.Σ. που θα παρελάσει αύριο

Το πρώτο επετειακά βαμμένο άρμα μάχης του Ε.Σ. που θα παρελάσει αύριο


Πρόκειται για ένα Leopard-1A5

Μπορεί η αυριανή μεγάλη στρατιωτική παρέλαση των Ενόπλων Δυνάμεων στο κέντρο των Αθηνών για την 197η επέτειο της Επαναστάσεως της 25ης Μαρτίου του 1821 να μην έχει να παρουσιάσει κάποιο νέο οπλικό σύστημα, έχει ωστόσο να παρουσιάσει μία άλλη πρωτιά!

Το πρώτο άρμα μάχης του Ελληνικού Στρατού και του Όπλου των Τεθωρακισμένων το οποίο θα εμφανιστεί σε παρέλαση Εθνικής Επετείου με καλλιτεχνική απεικόνιση επ’ αυτού είναι πλέον γεγονός και στην αυριανή παρέλαση θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση!

Συμφώνως με την εξειδικευμένη ιστοσελίδα www.defenceline.gr «Ένα επετειακό άρμα Leopard-1A5, που όπως φαίνεται θα ανοίξει ως σημαιοφόρο τη φετινή παρέλαση των μηχανοκίνητων τμημάτων της 25ης Μαρτίου, βρίσκεται στο ΚΕΤΘ.

Φέρει έναν εντυπωσιακό διάκοσμο που συνδυάζει το Εθνικό μας Σύμβολο και τα εμβλήματα του ΓΕΣ και του Όπλου των Τεθωρακισμένων, στέλνοντας ένα μήνυμα εθνικής υπερηφάνειας, ενότητας και αμυντικής υπεροχής προς κάθε κατεύθυνση».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο άρμα μάχης απόκτησε την επετειακή φορεσιά του από ομάδα εθελοντών της Ενώσεως Πλαστικομοντελλιστών Ελλάδος, της IPMS Hellas , που εργάστηκε με ζήλο και ενθουσιασμό, επί τη βάση σχεδίων που πρότεινε προς την ιεραρχία του ΓΕΣ, κατόπιν πολύ συγκεκριμένων οδηγιών του ΓΕΣ/ΔΙΤ, καθώς και τελικής εγκρίσεώς τους από την Ιεραρχία, έπειτα από σχετική πρόσκλησή τους.

Για να δούμε τι θα δούμε λοιπόν αύριο;

(parapolitika.gr - Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ