Αρχική » , , , , » Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η απόφαση για τα επιδόματα κινδύνου και ειδικές αποζημιώσεις που χορηγούνται στους Στρατιωτικούς (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η απόφαση για τα επιδόματα κινδύνου και ειδικές αποζημιώσεις που χορηγούνται στους Στρατιωτικούς (ΠΙΝΑΚΕΣ)


Συνέχεια της ανάρτησής μας ΕΔΩ.

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1119/Β/27-3-2018 η Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. Φ. 841/38/26939/Σ. 5184/2018: «Καθορισμός ύψους, δικαιούχων, όρων και προϋποθέσεων χορήγησης επιδομάτων κινδύνου και ειδικών αποζημιώσεων που καταβάλλονται στο στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων».

Άρθρο 1
Ύψος επιδομάτων κινδύνου και ειδικών αποζημιώσεων

Καθορίζουμε το ύψος των επιδομάτων κινδύνου και των ειδικών αποζημιώσεων που καταβάλλονται στο στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, ανά κατηγορία επιδόματος και δικαιούχων, ως εξής:
Διαβάστε τo σχετικό ΦΕΚ:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ