Αρχική » , , , , , » Παράδοση–Παραλαβή Διοίκησης της ΣΜYA (7 ΦΩΤΟ)

Παράδοση–Παραλαβή Διοίκησης της ΣΜYA (7 ΦΩΤΟ)


Την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχου (Ι) Λαμπράκη Δημητρίου, η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ), από τον Ταξίαρχο (Ι) Γεώργιο Φασούλα στον Ταξίαρχο (Ι) Ζαχαρία Γρίβα, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.

Στην τελετή παραβρέθηκαν Ανώτατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), διατελέσαντες Διοικητές της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας, Διοικητές των Ανώτατων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και των Ανώτερων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, διδακτικό και πολιτικό προσωπικό, καθώς και Απόστρατοι Αξιωματικοί της ΠΑ.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(haf.gr)

2 σχόλια:

  1. Ποσα χρόνια υπηρεσίας έχει ο νεος Δκτης ΣΤΥΑ (ΣΜΥΑ)Ταξίαρχος (Ι) Ζαχαρίας Γρίβας που πεταγε με MirageF1 ; Εχει ξεπερασει τα 38 χρόνια και με τι πετάει ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ 20ετία ;Εριξε τον Τουρκο την δεκαετια το 1980 και ο πατερας του ειναι πρώην Σμχος ε.α τον τιμήσαμε αλλά .....ολα εχουν ΄ενα τέλος.ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΙς ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΚΤΕς ΣΤΥΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ