Αρχική » , , , , , , » Aπάντηση ΥΠΕΘΑ σε αναφορά στη ΒτΕ, ύστερα από αίτημα ΠΣΑΕΜΘ, σχετικά με διπλές εισφορές ΕΜΘ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Aπάντηση ΥΠΕΘΑ σε αναφορά στη ΒτΕ, ύστερα από αίτημα ΠΣΑΕΜΘ, σχετικά με διπλές εισφορές ΕΜΘ (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Η κοροιδία συνεχίζεται!!!!

Σε απάντηση της σχετικής αναφοράς που κατέθεσε ο βουλευτής κ. Νικήτας Κακλαμάνης, με θέμα «Αίτημα Πανελλήνιου Συλλόγου Αποστράτων ΕΜΘ», σας γνωρίζω ότι η αναφορά σας δεν πληροί τις προϋποθέσεις του άρθρου 125 του Κανονισμού της Βουλής, σύμφωνα με το οποίο η Κυβέρνηση απαντά μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου σε αναφορές που περιέχουν ενυπόγραφα αιτήματα ή παράπονα πολιτών, τα οποία υιοθετούνται από τους ενδιαφερόμενους Βουλευτές.

Παρόλα ταύτα σας γνωρίζω ότι...

Διαβάστε αναλυτικά την σχετική απάντηση:

1 σχόλια:

  1. Εδω οι απλυτοι πουθεναδες τσυριζαιοι κοροιδευουν εναν ολοκληρο λαο κ διαλυουν την ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ μας, στους ΕΜΘ θα κολησουν..;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ