Αρχική » , , , , , » Παρουσία Δκτου ΑΣΔΕΝ η Παράδοση–Παραλαβή 80 ΑΔΤΕ «ΚΩΣ» (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Παρουσία Δκτου ΑΣΔΕΝ η Παράδοση–Παραλαβή 80 ΑΔΤΕ «ΚΩΣ» (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


Με τη δέουσα επισημότητα παρουσία σύσσωμων των τοπικών αρχών και πολιτών, πραγματοποιήθηκε σήμερα 27-03-2018 το πρωί στο Στρατηγείο της 80 ΑΔΤΕ, στο Στρατόπεδο «Οδυσσέας Ανδρούτσος», η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων του Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ, από τον αποχωρούντα Ταξίαρχο Δημήτριο Χούπη, στον παραλαμβάνοντα Ταξίαρχο Λάμπρο Ναζίφη, παρουσία του Διοικητή ΑΣΔΕΝ, Αντιστρατήγου Νικόλαου Μανωλάκου.

Παρόντες ήταν σύσσωμες οι τοπικές αρχές Κω: ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, ο Έπαρχος Γ. Χαλκιδιός, ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης μαζί με τον Πρόεδρο του ΔΣ, αντιδημάρχους και στελέχη του Δήμου, o Δήμαρχος Καλυμνίων Γ. Γαλουζής, ο Δήμαρχος Νισύρου Χ. Κορωναίος, ο φιλοξενούμενος Καλύμνιος Δήμαρχος του Τάρπον Σπρινγκς στη Φλόριντα Κρις Αλαχούζος, η επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα, ο Σοφολογιώτατος Ιμάμης Κω κ. Δαμάδογλου, ο πρ. Δκτής της 80 ΑΔΤΕ υποστρατηγός ε.α. Βασίλειος Μπαλντούμης , εκπρόσωποι των ένστολων υπηρεσιών, των αποστράτων και εφέδρων Αξιωματικών, οι Έφεδροι Εθνοφύλακες (με στολή) και πολύς κόσμος.

Στην ημερήσια διαταγή που ανέγνωσε ο αποχωρών Διοικητής, Ταξίαρχος Δ. Χούπης τόνισε ότι παραδίδει την Διοίκηση χωρίς την παραμικρή απώλεια ή τραυματισμό στο έμψυχο δυναμικό κατά τη διάρκεια της θητείας του, προσθέτοντας ότι η Διοίκηση δεν πρέπει να ασκείται δια τιμωριών αλλά με μεγαλοψυχία. Κλείνοντας με την προτροπή «Γρηγορείτε... Όταν χτυπήσει η καμπάνα θα διαφυλάξουμε θυσιάζοντας ακόμα και την ίδια τη ζωή μας αν χρειαστεί για αυτά τα 136 νησιά και βραχονησίδες...»

Ο παραλαμβάνων Διοικητής, Ταξίαρχος Λ. Ναζίφης στην ημερήσια διαταγή τόνισε ότι θα απαιτήσει απ’ όλους την πλήρη εφαρμογή των νόμων και των στρατιωτικών κανονισμών, πρωτίστως όμως, σε υπερθετικό βαθμό από τον εαυτό του. Ζήτησε δε επαγρύπνηση, εγρήγορση, αποφασιστικότητα, ετοιμότητα αντίδρασης και κυρίως στοχευμένη εκπαίδευση, λειτουργικότητα όλων των μέσων και δυνατότητα πλήρους συνεργασίας και συνέργειας με τους άλλους κλάδους των ενόπλων δυνάμεων, τα σώματα ασφαλείας και όλες τις τοπικές αρχές. «Κύρια επιδίωξη μου είναι η επίτευξη της νίκης σε όλα τα πεδία δράσης της 80 ΑΔΤΕ, στην προσπάθεια αποτροπής και στο πεδίο της μάχης εφόσον χρειαστεί...»

Σε πολύ συγκινητικό κλίμα έγινε αμέσως μετά η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για τον αποχωρούντα Ταξίαρχο, Δημήτριο Χούπη, στην Λέσχη Αξιωματικών Κω, όπου τοπικές αρχές, Διοικητές και απλοί πολίτες τον αποχαιρέτησαν με πολύ θερμά λόγια και αναμνηστικά.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


BINTEO(aegeanews.gr - Ρεπ. Κατερίνα Χατζημανώλη-Γιάννης Κιάρης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ