Αρχική » , , , , , » Την Τρίτη 20-03-2018 η αλλαγή Διοίκησης της 96 ΑΔΤΕ (Χίος). Ποιος παραλαμβάνει

Την Τρίτη 20-03-2018 η αλλαγή Διοίκησης της 96 ΑΔΤΕ (Χίος). Ποιος παραλαμβάνει


Νέος Στρατιωτικός Διοικητής Χίου ο Παναγιώτης Κιμουρτζής. Ο Δημόκριτος Κωνσταντάκος μετατίθεται στη Δ/νση Εκπαιδεύσεων ΓΕΣ

Παρουσία του Στρατηγού Δκτου της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγου Νικόλαου Μανωλάκου, θα γίνει την Τρίτη 20 Μαρτίου στις 11.00 π.μ. στο Στρατόπεδο Γκιάλα, η τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοίκησης της 96 ΑΔΤΕ.

Τον Ταξίαρχο Δημόκριτο Κωνσταντάκο, που μετατέθηκε στην Διεύθυνση Εκπαιδεύσεων του ΓΕΣ, θα διαδεχθεί ο Ταξίαρχος Παναγιώτης Κιμουρτζής, μέχρι πρότινος Υποδιοικητής της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού Αλεξανδρούπολης Έβρου.

Να σημειωθεί πως ο Ταξίαρχος Παναγιώτης Κιμουρτζής δεν έρχεται για πρώτη φορά στη Χίο, καθότι είχε υπηρετήσει στο παρελθόν με το βαθμό του Ταγματάρχη.

(alithia.gr - xiakoslaos.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ