Αρχική » , , , , , , » Ιατρική πολιτική στο... πόδι. Ερωτήματα για βάση ΕΚΑΒ στη Σύρο με ΝΗ-90

Ιατρική πολιτική στο... πόδι. Ερωτήματα για βάση ΕΚΑΒ στη Σύρο με ΝΗ-90


Η κυβέρνηση επιχειρεί να κάνει «ιατρική πολιτική» πρωτοβάθμιου επιπέδου με «ξένα κόλλυβα», καθώς στις 24 του μηνός (σήμερα) πρόκειται να ενεργοποιηθεί «πτητική βάση του ΕΚΑΒ», όπως ονομάζεται, στη Σύρο με τη μόνιμη απόσπαση εκεί ενός από τα ελάχιστα νέα σύγχρονα ελικόπτερα ΝΗ-90 της Αεροπορίας Στρατού, η παραλαβή των οποίων έχει σταματήσει από το ΥΠΕΘΑ, καθώς τα έχει καταγγείλει ο ίδιος ο υπουργός ως -τάχα- «επικίνδυνα». Βεβαίως, τα ελικόπτερα είναι μία χαρά και συμμετέχουν κανονικώς σε ασκήσεις και μεταφορές VIPs, όπως προ ημερών του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Π. Πολάκη, ο οποίος έφτασε στη Σύρο για επιτόπια εξέταση του... πρότζεκτ!

Αλλού βρίσκεται το «πρόβλημα», που είναι νομικό/ διαδικαστικό, και γι’ αυτό ο Π. Καμμένος προτιμά το αγαπημένο του μονοκινητήριο Χιούι.

Κανένας από τους θεωρητικώς «αρμοδίους» δεν έχει σκεφτεί ότι αυτή την εποχή δεσμεύεται ένα από τα ελάχιστα σύγχρονα μεταφορικά ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού στη Σύρο; Και άλλο ένα Σινούκ στην Πάχη Μεγάρων και άλλο ένα στη Ρόδο, που επίσης χρησιμοποιούνται σε αεροδιακομιδές, αν απαιτηθεί; Ποια είναι η διαθεσιμότητα των πληρωμάτων και ποιο το ιπτάμενο και τεχνικό προσωπικό που θα δεσμεύεται επίσης εκεί; Ποιος θα φυλάει το ελικόπτερο όταν δεν είναι εκεί το προσωπικό του; Ποια θα είναι η υποστήριξή του από πλευράς συντηρήσεως; Ποιο προσωπικό της Πολιτικής Αεροπορίας θα πρέπει να παραμένει στον πύργο ελέγχου τις ώρες που είναι κλειστός;

(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 22/10/2016 – ΛΕΩΝΙΔΑΣ Σ. ΜΠΛΑΒΕΡΗΣ - lsblav@gmail.com)


ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Μην καταστρέφετε την Αεροπορία Στρατού

2 σχόλια:

  1. Εγκαίνια βάσης αεροδιακομιδών παρουσία τριών Υπουργών

    http://www.koinignomi.gr/news/ygeia/2016/10/24/egkainia-vasis-aerodiakomidon-paroysia-trion-ypoyrgon.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προώθηση εργασιών

    http://www.koinignomi.gr/news/politiki/politiki-syros/2016/10/20/proothisi-ergasion.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ