Αρχική » , , , » Μεταφορά επετειακών αεροσκαφών Α-7 Corsair II από την 114 ΠΜ στο Μουσείο της ΠΑ στο Τατόϊ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Μεταφορά επετειακών αεροσκαφών Α-7 Corsair II από την 114 ΠΜ στο Μουσείο της ΠΑ στο Τατόϊ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


Με τον τρόπο αυτό εμπλουτίζεται ακόμα πιο πολύ το εντυπωσιακό έτσι και αλλιώς Μουσείο της ΠΑ, που εδρεύει εκεί, στο πλαίσιο προβολής της ιστορίας της ΠΑ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επιχείρηση μεταφοράς αποσυρμένων επετειακά βαμμένων μαχητικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας από την 114 Πτέρυγα Μάχης στην Αεροπορική Βάση της Ανδραβίδος όπου βρίσκονταν, στη μόνιμη πλέον θέση τους στο Μουσείο της ΠΑ, στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας στο Τατόϊ.

Με τον τρόπο αυτό εμπλουτίζεται ακόμα πιο πολύ το εντυπωσιακό έτσι και αλλιώς Μουσείο της ΠΑ, που εδρεύει εκεί, στο πλαίσιο προβολής της ιστορίας της ΠΑ.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, ομάδα τεχνικών που υπηρέτησαν στα επιθετικά αεροσκάφη Α-7 Corsair II, με τη συνδρομή του ιδιώτη κ. Δημήτρη Κασομούλη, πρώην υπαλλήλου της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας, εκτέλεσαν, από τη Δευτέρα 10 έως και τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016, εργασίες αποσυναρμολογήσεως, μεταφοράς και επανασυναρμολογήσεως των επετειακών αεροσκαφών Α-7 «Όλυμπος» και A-7 «Τίγρης» των 336 και 335 αντιστοίχως όταν τα αεροσκάφη αυτά πετούσαν με τα χρώματά τους, από την 114 ΠΜ στο Μουσείο ΠΑ στο Τατόι.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:


(parapolitika.gr - Λ.Σ.Μ. - haf.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ