Σοκ και για τα στελέχη ΕΔ-ΣΑ! Έρχονται περικοπές 93.100.000€


ΥΨΗΛΟΥΣ εισπρακτικούς στόχους στην πλάτη του Έλληνα φορολογούμενου βάζει το υπουργείο Οικονομικών και το 2017, ενώ ετοιμάζει νέο ψαλίδισμα στις αμυντικές δυνάμεις και στα μισθολόγια των Ενόπλων Δυνάμεων. Σύμφωνα με τα στοιχεία του προσχεδίου του Προϋπολογισμού:

Το 2017 προβλέπεται ότι θα εισπραχθούν 20,356 δισ. ευρώ άμεσοι φόροι έναντι 19,985 δισ. ευρώ που προβλέπεται για φέτος, σημειώνοντας αύξηση κατά 371.000.000. ευρώ.

Οι έμμεσοι φόροι το 2017 αναμένεται να διαμορφωθούν στα 26,268 δισ. ευρώ έναντι 24,804 δισ. ευρώ φέτος, σημειώνοντας αύξηση 1,464 δισ. ευρώ.

Στο μέτωπο των πρωτογενών δαπανών επιχειρείται νέα συγκράτηση σε επίπεδα χαμηλότερα κατά 1,2 δισ. ευρώ σε σχέση με φέτος. Το συνολικό ύψος των πρωτογενών δαπανών έχει οριστεί σε 43,592 δισ. ευρώ έναντι πρόβλεψης για 44,824 δισ. ευρώ φέτος.

Αίσθηση προκαλούν οι περικοπές 93.100.000 ευρώ που θα πρέπει να γίνουν από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αλλά και τα 34.100.000 ευρώ που πρέπει να εξοικονομηθούν από την αναμόρφωση των ειδικών μισθολογίων, δηλαδή από μειώσεις συνολικών αποδοχών στρατιωτικών, αστυνομικών, πυροσβεστών, λιμενικών, δικαστικών και λοιπών δημόσιων λειτουργών.

Προβλέπεται επίσης η πλήρης επέκταση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης με πιστώσεις που φτάνουν τα 000 ευρώ και όχι τα 750.000.000 ευρώ, όπως εκτιμούσε το υπουργείο Οικονομικών. Η παροχή προβλέπεται να καλύψει περισσότερα από 250.000 νοικοκυριά, που βιώνουν συνθήκες ακραίας φτώχειας.

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 04/10/2016)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία!


14 σχόλια:

 1. Oι ''φιλοι μας'' και γειτονες Τουρκοι οταν βρουν την καταλληλη ευκαιρια θα εισβαλλουν ...ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ... ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. políticos tontos estúpidos

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΛΙΤ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

  http://kefalokleidomata.blogspot.gr/2016/10/blog-post_77.html#more

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μα πως αφού ο μέγας ηγέτης και αρχιστράτηγος Καμμένος βρήκε και έδωσε τα ισοδύναμα!!! Μα αφού είναι κόκκινη γραμμή για τον Καμμένο η μη μείωση μισθών!!!! Μα δεν είναι δυνατόν αφού ο Καμμένο υποσχέθηκε πολλάκις την εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων!!!
  Δοξάστε τον αρχιψεύταρο πατριδοκάπηλο που υποδύεται τον ΥΕΘΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ολοι ειναι ψευτες,ας μειωσει τους μισθους και θα δει η κυβερνηση τι παθει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ, ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ο ΠΑΝΟΣ ΕΠΑΛΥΘΕΥΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ ΠΟΥ ΧΩΡΑ 11ΟΟΟΟΟΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ..ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ..ΤΟΥΣ ΕΚΧΩΡΟΥΝ..ΚΑΠΟΙΟΙ(ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ)ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΩΣ ΥΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΩΚΟ ΠΑΧΥΛΑ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ..ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ......ΚΑΙ ΜΕΤΑ;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Αυτοί που είναι εναντίον της πολιτικής είναι υπέρ της πολιτικής που τους επιβάλλεται.
  Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Αν θέλετε την εύνοια των μαζών, πρέπει να λέτε τα πιο ηλίθια και τα πιο χοντρά ψέματα.
  Αδόλφος Χίτλερ, 1889-1945, Γερμανός δικτάτορας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ως οι Ινδοί εις φυλάς, ούτω και οι Έλληνες διαιρούνται εις τρεις κατηγορίας:
  α) Εις συμπολιτευομένους, ήτοι έχοντας κοχλιάριον να βυθίζωσιν εις την χύτραν του προϋπολογισμού. Β) Εις αντιπολιτευομένους, ήτοι μη έχοντας κοχλιάριον και ζητούντας εν παντί τρόπω να λάβωσιν τοιούτον. Γ) Εις εργαζομένους, ήτοι ούτε έχοντας κοχλιάριον ούτε ζητούντας, αλλ’ επιφορισμένους να γεμίζωσι την χύτραν διά του ιδρώτος των
  Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

  ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ