Αρχική » , , , , , , » Ορκωμοσία Σπουδαστών Iης Τάξης της ΣΜΥ (15 ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Ορκωμοσία Σπουδαστών Iης Τάξης της ΣΜΥ (15 ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα (Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016) παρουσία του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Βασίλειου Τελλίδη, και του Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ Αντιστράτηγου Ηλία Λεoντάρη, η ορκωμοσία Σπουδαστών και Σπουδαστριών της 1ης Τάξης της ΣΜΥ.

Παρά τις άστατες καιρικές συνθήκες, πλήθος κόσμου (συγγενείς και φίλοι) των 142 Πρωτοετών Σπουδαστών Τάξεως 2019 βρέθηκαν στον χώρο της Σχολής για να παρακολουθήσουν την τελετή στην οποία παρέστησαν οι Θρησκευτικές, Στρατιωτικές και Πολιτικές αρχές της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της πόλης των Τρικάλων.

Μετά την ορκωμοσία ακολούθησε η ομιλία του Διοικητή της Σχολής Ταξίαρχου Γεώργιου Λιάκου, επίδειξη Τμήματος της Σχολής και παρέλαση.

Παρόλο που είχε ανακοινωθεί πως σήμερα θα πραγματοποιούνταν και τα εγκαίνια του Πολεμικού Μουσείου, αυτά αναβλήθηκαν για τον ερχόμενο Δεκέμβριο πιθανόν να τελεστούν παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:


(smy.army.gr - trikalanews.gr)

1 σχόλια:

  1. Μήπως μπορεί να δοθεί σαφής απάντηση από τους αρμόδιους για ποιο λόγο η ΣΜΥΑ να μη συμπεριλαμβάνεται και στο 5ο Επιστημονικό πεδίο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ