Αρχική » , , , » H ANEAEΔ αντιδρά σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό της ΕΑΑΝ «Θαλασσινοί Απόηχοι» (ΕΓΓΡΑΦΟ)

H ANEAEΔ αντιδρά σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό της ΕΑΑΝ «Θαλασσινοί Απόηχοι» (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Η Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ) αντιδρώντας σε άρθρο που δημοσίευσε, στο τεύχος 134, το περιοδικό της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού (ΕΑΑΝ), έστειλε προς την ΕΑΑΝ, αλλά και την Πολιτική και Στρατιωτική ηγεσία οι οποίες έχουν την ευθύνη εποπτείας του ΝΠΔΔ ΕΑΑΝ, το παρακάτω έγγραφο, με τα συνημμένα τα οποία και επισυνάπτονται.

Η  Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ) όπως και άλλοι συνάδελφοι και προσωπικότητες, οι οποίοι συνυπογράφουν το συνημμένο έγγραφο, πιστεύει ότι αυτό το άρθρο προσβάλει την Ιστορική μνήμη του Λαού μας και κατασυκοφαντεί την Εθνική Αντίσταση και προς αποκατάσταση ζητά να:

1. Δημοσιευτούν τα συνημμένα στο περιοδικό «Θαλασσινοί Απόηχοι».

2. Αναλάβετε τις προβλεπόμενες από τις αρμοδιότητές σας ενέργειες  

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού (ΕΑΑΝ) παρακαλείται, πέρα των παραπάνω, να διαβιβάσει το παρόν με τα συνημμένα του στους αποδέκτες που είναι μέλη της».

Διαβάστε το σχετικό έγγραφο με τα συνημμένα του:

1 σχόλια:

  1. Καλά βρε συνάδελφοι,δεν ξέρετε ότι όλα αυτά τα γερόντια που "αρθρογραφούν"στις εφημερίδες των ενώσεων αποστράτων ,είναι οπαδοί του Τσολάκογλου,του Παπαδόπουλου και της Χ.Α;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ