Αρχική » , , » Εκπαιδευτική Επίσκεψη Αντιπροσωπείας ΣΙ στην Αεροπορική Ακαδημία Λαϊκής Δημοκρατίας Κίνας (ΦΩΤΟ)

Εκπαιδευτική Επίσκεψη Αντιπροσωπείας ΣΙ στην Αεροπορική Ακαδημία Λαϊκής Δημοκρατίας Κίνας (ΦΩΤΟ)


Από την Κυριακή 18 έως και το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016, αντιπροσωπεία δύο (2) Ικάρων της ΙΙΙης Τάξης της Σχολής, συμμετείχαν στην 3rd International Cadets’ Week 2016, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αεροπορική Ακαδημία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Σκοπός της συμμετοχής ήταν να γνωρίσουν οι Ίκαροι συναδέλφους άλλων χωρών και να ανταλλάξουν απόψεις αναφορικά με στρατιωτικά και πολιτιστικά θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Εκτός από τη Σχολή Ικάρων (ΣΙ), συμμετείχαν Αεροπορικές Ακαδημίες από την Αίγυπτο, την Αυστραλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, την Ιταλία, την Ισπανία, τον Καναδά, το Μπανγκλαντές και το Πακιστάν.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(haf.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ