Αρχική » , , , , » Επιστολή προς ΥΠΕΘΑ για τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Επιστολή προς ΥΠΕΘΑ για τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Κύριε Υπουργέ

Από τα ΜΜΕ πληροφορηθήκαμε ότι σχεδιάζονται αλλαγές στη λειτουργία των Στρατιωτικών Νοσοκομείων και συγκεκριμένα στην αντικατάσταση της διοίκησης αυτών από Managers μη ιατρικής ειδικότητας.

Με δεδομένη την πολυετή εμπειρία μας από την λειτουργία των Στρατιωτικών Νοσοκομείων, η ανωτέρω πιθανή πρόθεση του ΥΠΕΘΑ, μας δημιούργησε σοβαρούς προβληματισμούς τόσο για την τρέχουσα, όσο και για την μακροπρόθεσμη ομαλή λειτουργία αυτών, με ότι αυτό συνεπάγεται για το εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό των Ε.Δ. καθώς και για...

Διαβάστε αναλυτικά την σχετική επιστολή [κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση]:


2 σχόλια:

  1. ΡΕ ΚΑΜΕΝΕ,ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ , ΟΠΩς ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ 1000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑς ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν γινει αυτο , ερχεται και η διαλυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ