Αρχική » , , , » Στις φόρμες o A/ΓΕΣ Βασίλειος Τελλίδης

Στις φόρμες o A/ΓΕΣ Βασίλειος Τελλίδης


Σε έναν από τους πιο πιστούς θαμώνες του γυμναστηρίου που διαθέτει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει εξελιχθεί ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Βασίλειος Τελλίδης.

Συνήθως αθλείται τις μεσημεριανές ώρες και γι’ αυτό τον λόγο κυκλοφορεί στο Πεντάγωνο τις ώρες αιχμής με τις φόρμες του! Λέγεται ότι έχει αρχίσει να εμπνέει με το παράδειγμά του ακόμα και τους λεγόμενους «κοιλαράδες» του Γενικού Επιτελείου.

Αρκεί βέβαια να έχουν τον νου τους και στην τουρκική επιθετικότητα και να μην τους πιάσει ο Ερντογάν, όχι με τις πιτζάμες, αλλά με τις φόρμες!

(ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 23/10/2016)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ