Αρχική » , , » Έρευνα του ΕΚΕΜΣ με Ερωτηματολόγιο προς τα Απόστρατα Στελέχη (ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ)

Έρευνα του ΕΚΕΜΣ με Ερωτηματολόγιο προς τα Απόστρατα Στελέχη (ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ)


Στα πλαίσια της αναζήτησης της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών του ΕΚΕΜΣ, κυρίως σε ότι αφορά την κάλυψη αναγκών των εν αποστρατεία Στελεχών και των οικογενειών τους, κοινοποιείται από το ΕΚΕΜΣ συνημμένα, πρότυπο ερωτηματολόγιο (Δείτε το παρακάτω) που αφορά την διάγνωση των ελλείψεων που μπορούν να διορθωθούν αλλά και των δυνατοτήτων που μπορούν να αξιοποιηθούν.

Το συνημμένο ερωτηματολόγιο κοινοποιείται στην ιστοσελίδα της Ε.Α.Α.Σ. και θα δημοσιευθεί στο επόμενο έντυπο της Εθνικής Ηχούς προκειμένου να συμπληρωθεί  από τα ενδιαφερόμενα εν αποστρατεία Στελέχη.

Αυτά μπορούν να αποδοθούν, από όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στην έρευνα, σε έντυπη μορφή είτε στην έδρα της Ε.Α.Α.Σ. είτε σε αυτή του ΕΚΕΜΣ από τους ίδιους τους δικαιούχους, ενώ επίσης υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής τους απευθείας στο proekmeta@ekems.gr.


Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 7675488.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ