Αρχική » , , , , , » ΠΣΑΕΜΘ προς ΕΑΑΣ - ΕΑΑΑ: Ποιος δουλεύει ποιον τελικά!!!

ΠΣΑΕΜΘ προς ΕΑΑΣ - ΕΑΑΑ: Ποιος δουλεύει ποιον τελικά!!!

Την 22 Σεπ. 2016 η Ε.Α.Α.Σ με την υπ. αριθμ. 14/2016 ανακοίνωση της ενημέρωνε τα μέλη της ότι η κράτηση 0,20 ευρώ το μήνα Υπέρ Συλλογικών Οργάνων Συνταξιούχων, Άρθρο 102 του νόμου 4387/2016 (ΦΕΚ Α/85/2016). ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ τα μέλη της Ε.Α.Α.Σ δηλαδή τους αποστράτους!!!!

Ο ΠΣΑΕΜΘ που είχε εκφράσει από την αρχή τις επιφυλάξεις του για την ορθότητα των αναγραφομένων στην ανακοίνωση της ΕΑΑΣ,το είχε γνωστοποιήσει στην ΕΑΑΣ.


Σε επαλήθευση των αμφιβολιών που εξέφρασε ο ΠΣΑΕΜΘ ως προς την ανακοίνωση της ΕΑΑΣ έρχεται η από 27 Σεπτ.2016 ανακοίνωση της Ε.Α.Α.Α η οποία ενημερώνει ότι η παραπάνω κράτηση ΑΦΟΡΑ και τους αποστράτους!!!


Να συμπεράνουμε ότι κάποιοι παραπληροφορούν τους συναδέλφους; Θα παρακαλούσαμε περισσότερη σοβαρότητα στην ενημέρωση των συναδέλφων αποστράτων από κάποιες «θεσμικές ενώσεις»!!! Αν δεν μπορούν να το πράξουν ας δηλώσουν απλά αδυναμία!!! Γιατί αλλιώς, βγάζουμε το συμπέρασμα ότι κάποιος μας δουλεύει!!! Ποιος δουλεύει ποιον τελικά;

(psaemth.blogspot.gr)

1 σχόλια:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ