Αρχική » , , , » Έκτακτη επιχειρησιακή αξιολόγηση της 180 Μοίρας Κ/Β «ΧΩΚ» από το ΓΕΣ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Έκτακτη επιχειρησιακή αξιολόγηση της 180 Μοίρας Κ/Β «ΧΩΚ» από το ΓΕΣ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)


Εφαρμόσθηκαν στο σύνολό τους όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες

Έκτακτη επιχειρησιακή αξιολόγηση της 180ης Μοίρας Κατευθυνομένων Βλημάτων «ΧΩΚ» (180 ΜΚ/Β HAWK) πραγματοποιήθηκε χθες (Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016) ξαφνικά σε μία εκ των πυροβολαρχιών της Μονάδος, από την Ομάδα Αξιολογήσεως της Γενικής Επιθεώρησης του ΓΕΣ.

Στη διάρκεια της αξιολογήσεως, η οποία πραγματοποιήθηκε χωρίς καμία προειδοποίηση, τυχόν ανακλήσεις προσωπικού κ.λπ., για να εξαχθούν ρεαλιστικά συμπεράσματα, εφαρμόσθηκαν στο σύνολό τους όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Συμφώνως με το ΓΕΣ, «διαπιστώθηκε το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας της Μοίρας, η λειτουργικότητα των οπλικών συστημάτων και μέσων, το υψηλό ηθικό και η γνώση της αποστολής από το προσωπικό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 180 ΜΚ/Β HAWK είναι υπεύθυνη για την αντιαεροπορική άμυνα του λεκανοπεδίου της Αττικής και την από αέρος προστασία των Αθηνών και έχει μία ...ιδιαιτερότητα!

Οι πυροβολαρχίες βολής της Μοίρας είναι ουσιαστικώς ανεξάρτητες μονάδες, καθώς εδρεύουν στην κορυφή του όρους Αιγάλεω, στο Καπανδρίτι και στην Κύμη και λόγω της προαναφερθείσης ιδιαιτερότητος ατύπως μεν, παραδοσιακώς δε, στη Μονάδα τοποθετείται τόσο «αστέρι» διοικητής, όσο και νεαροί αλλά επίσης «αστέρια» διοικητές των πυροβολαρχιών!

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(parapolitika.gr – Λ.Σ.Μ. - army.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ