Αρχική » , , , » Εκδήλωση «Σκοράρουμε για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» στην Ξάνθη - Συμμετοχή & Βράβευση ΕΑΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (ΦΩΤΟ)

Εκδήλωση «Σκοράρουμε για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» στην Ξάνθη - Συμμετοχή & Βράβευση ΕΑΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (ΦΩΤΟ)


1. Το Παράρτημα της ΕΑΑΣ Ν. ΞΑΝΘΗΣ συμπαριστάμενο σε κάθε φιλανθρωπικό και κοινωφελές έργο, ιδιαίτερα όταν αφορά τα παιδιά, ανέλαβε και πραγματοποίησε την πώληση ικανού αριθμού εισιτηρίων στα μέλη και τους φίλους του, για την υποστήριξη της εκδήλωσης του «ΧΑΜΟΓΕΛΟ του ΠΑΙΔΙΟΥ», «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο», που έγινε στην Ξάνθη 14/15 Οκτ.2016.

2. Ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και ο Ταμίας του Παραρτήματος επισκέφθηκαν στις 14 Οκτ.2016, τον χώρο της εκδήλωσης στο Αθλητικό Κέντρο Πηγαδίων Ξάνθης όπου και παρέδωσαν στον Ταμία του «ΧΑΜΟΓΕΛΟ του ΠΑΙΔΙΟΥ», κ. Ιωάννη Λαμπρόπουλο, τον φάκελο με τις εισπράξεις, ευχόμενοι κάθε επιτυχία στο έργο τους. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν την ευχάριστη έκπληξη της εκδήλωσης, το Περίπτερο του Δ΄ Σ.Στρατού, όπου εκτίθενται έργα των παιδιών των βρεφονηπιακών σταθμών του Σ. Στρατού και ταυτόχρονα προβάλλονται διάφορες δραστηριότητες του Σώματος.

3. Η βράβευση με την επίδοση πλακετών, σε όλους τους «συμμετέχοντες», έγινε με τη λήξη στις 15:30 στις 15 οκτ.16 (ΣΑΒΒΑΤΟ).Τα μέλη λόγω κωλύμματος, εξουσιοδότησαν τον Πρόεδρο, που παρέλαβε Τιμητική «Πλακέτα», η οποία στο εξής θα κοσμεί το χώρο του Παραρτήματος.

4. Εκφράζουμε:

Τις θερμές μας ευχαριστίες στο «ΧΑΜΟΓΕΛΟ του ΠΑΙΔΙΟΥ», για την Τιμή που μας έγινε, όπως και τους Συναδέλφους, αλλά και Φίλους του Παραρτήματος μας, που μας βοήθησαν εξαντλώντας ΟΛΑ τα εισιτήρια (ικανός αριθμός), ενισχύοντας μαζί με όλους τους άλλους Συλλόγους το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Τα συγχαρητήριά μας στους «Διοργανωτές». Ήταν μια ξεχωριστή και άριστα σχεδιασμένη εκδήλωση.

ΤΣ/ Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ