Αρχική » , , » Αναβάθμιση των Αστυνομικών Σχολών; (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΑΣΥ)

Αναβάθμιση των Αστυνομικών Σχολών; (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΑΣΥ)

Αθήνα, 05 Οκτωβρίου 2016
Αρ. Πρωτ.: 314/7/12-β

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Ένα πάγιο αίτημα της ΠΟΑΣΥ παίρνει σάρκα και οστά

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα, συνάντηση του προεδρείου με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρη ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Πολιτική Ηγεσία για την επιτάχυνση της διαδικασίας αναβάθμισης των Αστυνομικών Σχολών, δεδομένης της αδικίας που συντελείται στο αστυνομικό προσωπικό έως και σήμερα.


Εκ μέρους του κ. Γενικού, δόθηκε διαβεβαίωση ότι η αρμόδια Επιτροπή που έχει συσταθεί στο Αρχηγείο, και στην οποία συμμετέχουμε με εκπρόσωπό μας, λαμβάνει υπόψη της τις προτάσεις μας όπως αυτές έχουν κατατεθεί και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχει ολοκληρώσει το πόρισμά της, το οποίο και θα λάβει τη μορφή σχεδίου προεδρικού διατάγματος.

Ευθύς μόλις υπάρξει νεώτερη θετική εξέλιξη, θα επανέλθουμε.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ