Αρχική » , , , » 26ο Ιατρικό Συνέδριο των Ενόπλων Δυνάμεων (ΙΣΕΔ)

26ο Ιατρικό Συνέδριο των Ενόπλων Δυνάμεων (ΙΣΕΔ)


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του 26ου Ιατρικού Συνεδρίου των Ενόπλων Δυνάμεων (ΙΣΕΔ), στις 3-5 Νοεμβρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη.

Το ΙΣΕΔ διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια με σκοπό τη παρουσίαση του επιστημονικού και κοινωνικού έργου του Υγειονομικού των Ενόπλων Δυνάμεων(ΕΔ). Το έργο αυτό επιτελείται σε όλη την Ελληνική επικράτεια από στελέχη όλων των ειδικοτήτων (Ιατροί, Νοσηλευτές, Οδοντίατροι, Φαρμακοποιοί, Κτηνίατροι, Ψυχολόγοι) και ακολουθεί την πρόοδο και τα επιτεύγματα των επιστημών υγείας.

Στο συνέδριο παρουσιάζονται οι σύγχρονες αντιλήψεις και πρακτικές στην πρόληψη, περίθαλψη και έρευνα που εφαρμόζονται στους υγειονομικούς σχηματισμούς των ΕΔ και αναδεικνύεται η διαχρονική εποικοδομητική συνεργασία με τους πανεπιστημιακούς και όλους τους θεσμικούς φορείς υγείας.

Στόχος κάθε συνεδρίου υγειονομικού ενδιαφέροντος αποτελεί ο εμπλουτισμός και η επικαιροποίηση των γνώσεων των επιστημόνων υγείας για την αρτιότερη επιστημονική κατάρτησή τους επ’ωφελεία της Υγείας των πολιτών. Το 26ο ΙΣΕΔ φιλοδοξεί, με τη υποστήριξη όλων των υγειονομικών των ΕΔ και τη συνδρομή καταξιωμένων ομιλητών και εξειδικευμένων συναδέλφων της Πανεπιστημιακής και Υγειονομικής κοινότητας, να επιτύχει την πληρέστερη παρουσίαση θεμάτων Υγείας που απασχολούν το κοινωνικό σύνολο.

Η Οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου, με οδηγό τη διεπιστημονική συνεργασία και θεματολογία που αφορά τις «Σύγχρονες Προσεγγίσεις-Μελλοντικές Προκλήσεις» θα εξασφαλίσει τη διαμόρφωση ενός επιστημονικού προγράμματος που θα αναδεικνύει το Υγειονομικό δυναμικό της χώρας και θα δώσει την ευκαιρία επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων όλων των συναδέλφων για τα τρέχοντα θέματα όλων των ειδικοτήτων.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε ενεργά, με τις προτάσεις, το έργο και τη παρουσία σας, στο συνέδριο μας.

Με φιλικούς, συναδελφικούς χαιρετισμούς

Γεώργιος Ζλατάνος
Σμήναρχος(ΥΙ). Παιδίατρος
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής

(milmed2016.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ