Δομή υπουργείου Άμυνας


Έχουν δει πολλά τα μάτια μας. Το γελοιωδέστερο, η σύνθεση πολιτικής κορυφής του ΥΕΘΑ επί κυβέρνησης Παπαδήμου (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ κ.ά.): Υπουργός από ΝΔ, αναπληρωτής Α’ από ΛΑΟΣ, αναπληρωτής Β’ από ΠΑΣΟΚ και ΥΦΕΘΑ από ΠΑΣΟΚ.

Και ονομαστικώς: Αβραμόπουλος, Γεωργίου, Ραγκούσης, Σπηλιόπουλος. Θίασος ποικιλιών.

Στο επόμενο σχήμα (Πικραμένος) είχαμε μόνο έναν υπουργό, τον στρατηγό Φρ. Φράγκο. Νομίζω η καλύτερη εποχή για το υπουργείο.

Ακολουθούσαν: Υπουργός - αναπληρωτής - ΥΦΕΘΑ - γενικός γραμματέας.

Σήμερα έχουμε άλλο πιάτο: Υπουργός - αναπληρωτής. That's all, που λένε και οι Αγγλοσάξονες.

Συμπέρασμα: ΥΦΕΘΑ, γενικός γραμματέας δεν χρειάζονται.

Σε όλα τα κράτη που σέβονται τον εαυτό τους και τον κοινοβουλευτισμό η δομή των υπουργείων είναι σταθερή. Δεν μεταβάλλεται ανάλογα με τα πρόσωπα που πρέπει να βολευτούν.

Δεν βρέθηκε κάποιος πρωθυπουργός να βάλει τάξη.

(ΠΑΡΟΝ 16/10/2016)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία!


ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Για πρώτη φορά τέσσερις υπουργοί στο... Πεντάγωνο

1 σχόλια:

  1. Ολοι αυτοι στη φωτογραφια συνεβαλαν στη καταστροφη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ