«Μήνυμα» Τσίπρα στους Στρατιωτικούς


Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ με τους δανειστές για τα περίφημα «ειδικά μισθολόγια» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και όλα δείχνουν ότι η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε περικοπές, παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας περί του αντιθέτου.

Έτσι, στο Μέγαρο Μαξίμου κρίθηκε απαραίτητος ο «εξευμενισμός» των Στρατιωτικών, που φοβούνται για τις αποδοχές τους. Και αυτός ήταν ο πραγματικός λόγος για τον οποίο χθες ο Αλέξης Τσίπρας μετέβη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας -και όχι γιατί ήθελε να... ενημερωθεί «για την διακλαδική άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2016», όπως γράφει το σχετικό Δελτίο Τύπου.

(STAR PRESS 06/10/2016 - ΦΙΝΕΑΣ)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:

6 σχόλια:

 1. Οι άνθρωποι ποτέ δεν λένε τόσα ψέματα, όσα μετά το κυνήγι, στη διάρκεια του πολέμου και πριν τις εκλογές.
  Όττο Φον Μπίσμαρκ, 1815-1898, Γερμανός καγκελάριος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ένα επαναλαμβανόμενο ψέμα, γίνεται αλήθεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΜΠΥΡΔΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΧΑΡΤΙΩΝ ΣΤΙΣ 16 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΕ ΑΔΙΚΙΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΟΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΜΟΝΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο ΑΛΕΞΗΣ, Ο ΜΑΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ, ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ, Η ΕΛΠΙΔΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η Ελλάδα του Τσίπρα ήθελε να αλλάξει την Ευρώπη από νεοφιλελεύθερη σε σοσιαλιστική, αλλά στην πορεία το πείραμα απέτυχε και το αποτέλεσμα θα είναι να αλλάξει η Ελλάδα από (ψευτο)σοσιαλιστική σε νεοφιλελεύθερη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ