Αρχική » , , , » Διαδικτυακή εφαρμογή απόδοσης δικαιωμάτων Ε.Κ.Ο.Ε.Μ.Σ.

Διαδικτυακή εφαρμογή απόδοσης δικαιωμάτων Ε.Κ.Ο.Ε.Μ.Σ.


Ο Ε.Κ.Ο.Ε.Μ.Σ. εντός του πλαισίου ανάληψης δράσεων και πρωτοβουλιών με άμεσο σκοπό τόσο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών όσο και της εν γένει λειτουργίας του, ενημερώνει τους μετόχους και μερισματούχους του, ότι ολοκληρώθηκε από το ΚΕ.Π.Υ.Ε.Σ η ανάπτυξη ειδικής διαδικτυακής εφαρμογής, μέσω της οποίας υλοποιείται η, σε πραγματικό χρόνο, βεβαίωση και ανάλυση των δικαιωμάτων προς απόδοση. Αναλυτικότερα μέσω της ανωτέρω εφαρμογής επιτυγχάνεται:

α.  Κεντρική, με μηχανογραφικά μέσα, εποπτεία και έλεγχος των υπόχρεων, ως προς την τήρηση των προθεσμιών απόδοσης των δικαιωμάτων.

β.  Έγκυρη και σε πραγματικό χρόνο ενημέρωση του Ε.Κ.Ο.Ε.Μ.Σ. για την ανάλυση των πηγών προέλευσης των εσόδων του, απευθείας από τους υπόχρεους απόδοσης των δικαιωμάτων.

γ.  Βελτίωση της ταμειακής ρευστότητας του Κλάδου, η οποία συνεπάγεται και την αύξηση του χρόνου τοκοφορίας των διαθεσίμων αυτού και τέλος

δ.  Ελάφρυνση των εμπλεκομένων μέχρι και σήμερα ενδιάμεσων υπηρεσιών από το διοικητικό φόρτο της συγκέντρωσης, ανάλυσης και απόδοσης των δικαιωμάτων του Κλάδου.

Εκ της Δνσεως

(mts.army.gr 10/10/2016 10:15πμ)

1 σχόλια:

  1. ΕΚΟΕΜΣ ..ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΕΘΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ