«Γιούργια» και στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία;


Μετά το αποτυχόν εγχείρημα Μπαλάφα να εγκαταστήσει κυβερνητικούς - γκαουλάιντερ - νομενκλατούριους στην τοπική αυτοδιοίκηση, έγινε μια παρόμοια απόπειρα στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία, που εξέπνευσε στη γέννησή της, γιατί παρ’ ολίγον να δημιουργήσει σεισμική δόνηση πολλών ρίχτερ.

Μη χρησιμοποιηθέντες, εισέτι, κομματικοί νομενκλατούριοι που κυνηγούν θώκους σκέφθηκαν ότι μπορεί να δημιουργήσουν θέσεις διοικητικών διευθυντών στα νοσοκομεία των ΕΔ. Άρχισαν τις βολιδοσκοπήσεις και τη σύνταξη σχεδίου νόμου ενθαρρυνόμενοι από... Μαυρογιαλούρους.

Το κόλπο ναυάγησε, αλλά τα υψηλά κομματικά στελέχη, που επί του παρόντος είναι άνεργα αλλά θέλουν να προσφέρουν, καιροφυλακτούν...

(ΠΑΡΟΝ 10/10/2016)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία!

1 σχόλια:

  1. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ...ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ

    http://www.thessaliatv.gr/videos/5697/griph-kai-dialysh-11-10-2016/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ