ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σ.Ε.Μ.Θ.


Συνάδελφοι, άντρες και γυναίκες προερχόμενοι από το θεσμό του εθελοντή –ριας (Ε.Μ.Θ.). Όπως όλοι έχουμε διαπιστώσει, το τελευταίο διάστημα, γίνεται πολύς λόγος για θέματα του άμεσου ενδιαφέροντός μας. Αρχικά κρατήσαμε στάση αναμονής ώστε να αξιολογήσουμε τις ενέργειες αυτές, όμως δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να καπηλευθεί την στάση μας και να προβάλλει τις θέσεις του εμφανιζόμενος ως προστάτης μας, επιδιώκοντας προσωπικά οφέλη.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι η θέση του Συνδέσμου (Σ.Ε.Μ.Θ.), παραμένει σταθερή και είναι διατυπωμένη για το σύνολο των αναγκών-διεκδικήσεων όπως το βαθμολογικό, το ασφαλιστικό καθώς και πολλά άλλα μικρότερα (το ίδιο σοβαρά) προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως θεσμός. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεννόηση με την Στρατιωτική και την Πολιτική ηγεσία του ΥΠ.ΕΘ.Α ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Χαιρετίζουμε την ΠΟΕΣ για το σύνολο των προσπαθειών που καταβάλλει ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας και διαβίωσης όλων μας. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι με την υπομονή και την επιμονή της έχουν αλλάξει πολλά! Μια δυναμική προσπάθεια που δεν σταματά ποτέ και μας θέλει όλους συμπαραστάτες. Η Ομοσπονδία έχει ταυτιστεί απόλυτα με τα δίκαια αιτήματα του (Σ.Ε.Μ.Θ.) από την αρχή και έχει εκφράσει τις θέσεις της.

Εμείς ως Σύνδεσμος Εθελοντών Μακράς Θητείας (εν ενεργεία και αποστράτων) θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και θα σταθούμε αρωγοί σε όλους τους συναδέλφους, ώστε καθημερινά να βελτιώνουμε την ποιότητα και τις συνθήκες του εργασιακού (και όχι μόνο) βίου μας διότι αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.

Μετά τιμής

Ο πρόεδρος του Σ.Ε.Μ.Θ.
Παντελής Ζερβούδης

5 σχόλια:

 1. Χαζομάρες από σύνδεσμο "φάντασμα" που δεν εκπροσωπεί κανέναν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι απόστρατοι Εθελοντές Μακράς Θητείας εκπροσωπούνται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας.Ας μην γράφουν λοιπόν κάποιοι ότι θέλουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο καθείς,μπορεί να σκέφτεται οτι θέλει,Κοι.Αυτή είναι η δημοκρατία.Αν μπορεί να αποδειχθεί πρακτικά,τότε τα πράγμτα είναι σκούρα για τον άλλον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. 5-6 άγνωστοι από το ΠΝ και την ΠΑ δεν μπορούν με τίποτα να εκπροσωπούν.
  Δεν σας ξέρω και δεν πρέπει να μιλάτε εξ ονόματος μου.Αν θέλετε να με βρείτε ελάτε σε μια Μονάδα της Θράκης και των Νησιών του Αιγαίου κύριοι βολεμένοι περιξ της Αττικής γλυφτες του ΄Καμμένου" και του "Τσουκαρα"!!!ΕΜΘ 1985 όπλου Σ.Ξ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ