Αρχική » , , , » ΠΣΑΕΜΘ: Μεγαλειώδης αποτυχία η προσπάθεια διαμαρτυρίας των συνταξιούχων ΕΔ στην Θεσσαλονίκη

ΠΣΑΕΜΘ: Μεγαλειώδης αποτυχία η προσπάθεια διαμαρτυρίας των συνταξιούχων ΕΔ στην Θεσσαλονίκη


Μεγαλειώδης αποτυχία η προσπάθεια διαμαρτυρίας των συνταξιούχων των Ε.Δ στην Θεσσαλονίκη υπό την ηγεσία του συντονιστικού των τριών Ενώσεων.

Ελάχιστοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, αν και επιστρατεύτηκαν και Πυροσβέστες και ήρθαν λεωφορεία από κοντινούς νομούς με έξοδα της ΕΑΑΣ δηλαδή ΟΛΩΝ μας (τζάμπα εκδρομούλα στη Θεσσαλονίκη, καφεδάκι Αριστοτέλους και ψώνια στο Μεντιτεράνιαν).

Ακόμα ένα ηχηρό μήνυμα των αποστράτων προς τα ΔΣ των ενώσεων και την πολιτική ηγεσία του Υπ. Εθν. Άμυνας!!!

Είναι φανερό ότι οι απόστρατοι ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ από τις μαριονέτες-θεσμικές ενώσεις αποστράτων, που επιτελούν αλλότριους σκοπούς από αυτούς που θα έπρεπε, με τα χρήματα των ε.α στρατιωτικών που παρά τη θέλησή τους παρακρατουνται από τα μερίσματα τους!!! Οι απόστρατοι χρειάζονται αντιπροσώπους δημοκρατικά και συνταγματικά εκλεγμένους στους οποίους θα έχουν εμπιστοσύνη και θα τούς ακολουθούν.

Άκρως επιτακτική η ανάγκη τροποποίησης του Ν.Δ. υπ'αριθ.1171/72 πού διέπει τη λειτουργία των Ενώσεων Αποστράτων και ειδικότερα του άρθρου 5 παρ. 2.

Δεν θέλουμε να συμμετέχουμε σε «παρωδία»-ενώσεις Στρατηγών!!!

Κατάργηση τώρα της υποχρεωτικής εισφοράς υπέρ ενώσεων από τα μερίσματα των αποστράτων.

Διαχείριση των θεμάτων Δ.Μ των αποστράτων (δελτία αποστράτων, παραθερισμός, βραβεύσεις αριστούχων κ.λπ) από την φυσική μας ηγεσία, δηλαδή τα αρμόδια επιτελεία!!!

Χθες στη Θεσσαλονίκη ήταν τρεις και ο κούκος!!! Την επόμενη φορά θα λείπει και ο κούκος!!!

4 σχόλια:

 1. καντε ενωσεις εποπ στρατηγων χαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο χειρότερος εχθρός είναι πάντα, αυτός εκ των έσω....μιλάνε όλοι, μιλάει και ο κούκος....ο "σύλλογος"-σφραγίδα. @@@@@@@!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. O χειρότερος εχθρός αγαπητέ μου είναι πάντα αυτός που παραμένει ανώνυμος και δεν έχει το θάρρος της γνώμης!!!Ο σύλλογος"σφραγίδα" έχει πάνω από 500 μέλη αυτή τη στιγμή που αυτοί οι ίδιοι το επέλεξαν.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμε 17 Απρ 2016, 6:29:00 μ.μ σε παρακαλώ πες μας ,πόσα μέλη έχουν κάποιες ενώσεις και κάποιοι σύνδεσμοι που κατ εσένα μπορούν να μιλάνε;Π.χ η ΑΚΙΣ πόσα μέλη έχει;(πάνω απο 10;)Η ΑΝΕΑΕΔ πόσα μέλη έχει;κάτι περίεργοι σύνδεσμοι με 5 μέλη ,κ.λ.π κ.λπ κ.λ.π ....Ψάξε αλλού λοιπόν για σφραγίδες και όχι στα παλικάρια του ΠΣΑΕΜΘ που τα λένε μια χαρά και μπράβο για το θάρρος τους.

   Διαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ