Αρχική » , , , , , » Ο πρόεδρος της ΠΟΣ στη Βουλή!!! Οι «θεσμικές» ενώσεις που ήταν; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρόεδρος της ΠΟΣ στη Βουλή!!! Οι «θεσμικές» ενώσεις που ήταν; (ΒΙΝΤΕΟ)


Σήμερα στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων στη βουλή για το ασφαλιστικό μίλησε ο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών, Βασίλης Νικολόπουλος, άριστος γνώστης των ασφαλιστικών-οικονομικών θεμάτων που αφορούν τους Στρατιωτικούς.

Ο ΠΣΑΕΜΘ εκφράζει τα συγχαρητήρια του στον πρόεδρο της ΠΟΣ κ. Νικολόπουλο Βασίλειο για την παρουσία του στη Βουλή, και παράλληλα εκφράζει την απογοήτευσή του για την στάση των λεγομένων «θεσμικών» ενώσεων αποστράτων(ΕΑΑΣ, ΕΑΑΝ, ΕΑΑΑ) που για ακόμα μια φορά έλαμψαν διά της απουσίας τους!!!

Αντιλαμβανόμαστε όλοι μας ότι οι λεγόμενες «θεσμικές» ενώσεις αποστράτων, τελικά δεν εξυπηρετούν το σκοπό που θα έπρεπε και θα πρέπει να επανιδρυθούν με εντελώς διαφορετικό καθεστώς λειτουργίας!!

Δείτε το παρακάτω σχετικό βίντεο:


(psaemth.blogspot.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ