Αρχική » , , » Τα ΓΕ με άδεια ταμεία το Μάιο λόγω λαθρομεταναστών και οι «απαράδεκτες» εισηγήσεις

Τα ΓΕ με άδεια ταμεία το Μάιο λόγω λαθρομεταναστών και οι «απαράδεκτες» εισηγήσεις


«Δυστυχώς επτωχεύσαμεν»!

Σοβαρότατο θέμα έχει προκύψει με τις δαπάνες των Γενικών Επιτελείων από τον λειτουργικό τους προϋπολογισμό που αφορούν σίτιση, στέγαση και καθημερινότητα των προσφύγων/μεταναστών ανά την επικράτεια, σύμφωνα με γνωστό στρατιωτικό ιστότοπο.

Αν συνεχίσει η υπάρχουσα κατάσταση μέχρι το Μάιο, δηλαδή να ξοδεύονται χρήματα από τους ήδη μειωμένους προϋπολογισμούς των Γενικών Επιτελείων χωρίς να αναπληρώνονται έγκαιρα, τα Επιτελεία θα περιέλθουν σε δεινή κατάσταση και θα αδυνατούν να εκπληρώσουν τις βασικές τους υποχρεώσεις απέναντι στο προσωπικό τους και γενικότερα στον σκοπό για τον οποίο είναι εντεταλμένα από την Πολιτεία, την Εθνική Άμυνα της χώρας.

Ήδη άρχισαν να γίνονται «απαράδεκτες» εισηγήσεις στις Ηγεσίες των Όπλων όπως για παράδειγμα ανώτατος αξιωματικός που είναι υπεύθυνος για τα οικονομικά Γενικού Επιτελείου, πρότεινε να κοπούν τα νοσήλια που αφορούν τα παιδιά των Στελεχών των Ε.Δ. που παρακολουθούν ειδικά προγράμματα για παθήσεις όπως η δυσλεξία, λογοθεραπείες και άλλα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ 20/04/2016 - forapartida-forapartida.blogspot.gr)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ