Αρχική » , , , , » Ενημέρωση περί των δικαιούμενων αναδρομικών, με βάση τις αποφάσεις Ολομελείας ΣτΕ (2192 έως και 2196/2014)

Ενημέρωση περί των δικαιούμενων αναδρομικών, με βάση τις αποφάσεις Ολομελείας ΣτΕ (2192 έως και 2196/2014)

Από το Δικηγορικό Γραφείο Ρ. Πετραδέλλη – Αργυροπούλου λάβαμε την ακόλουθη επιστολή:

«Αξιότιμοι κύριοι
Σας αποστέλλουμε συνημμένα ενημερωτική επιστολή του γραφείου μας και παρακαλούμε την δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της ΕΑΑΑ, προκειμένου να ενημερωθούν έγκαιρα τα μέλη σας και τα στελέχη που επιθυμούν να διεκδικήσουν δικαστικά την επιστροφής της διαφοράς των κρατήσεων της παρ. Γ΄του Ν.4093/2010 που κρίθηκαν αντισυνταγματικές.
Περαιτέρω σας γνωρίζουμε ότι προς διευκόλυνση των ενδιαφερομένων θα επακαλουθήσει πλήρες ενημερωτικό για ανάρτηση στην ιστοσελίδα σας, καθώς και αποστολή ενημερωτικών σε έντυπη μορφή στα γραφεία της ΕΑΑΑ, των παραρτημάτων και των Συλλόγων.
Με εκτίμηση
Ροδάνθη Πετραδέλλη
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
παρ΄ Αρείω Πάγω – Μέλος Α.ΑΚ.Ε»

Για να διαβάσετε την ενημερωτική επιστολή κάντε κλικ στην παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(eaaa.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ