Αρχική » , , , » ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Ε.Δ.& Σ.Α.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Ε.Δ.& Σ.Α.


Το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων Αποστράτων εν όψει των διαγραφομένων εξελίξεων στα Εθνικά θέματα (Προσφυγικό/μεταναστευτικό, Σκοπιανό, Αιγαίο, κλπ) αλλά και των εξελίξεων σχετικά με το ασφαλιστικό και τις διαφαινόμενες μειώσεις των συντάξεων διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 και ώρα 11.00 στο άγαλμα Βενιζέλου και στην συνέχεια πορεία προς το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και επίδοση ψηφίσματος.

(eaas.gr)

1 σχόλια:

 1. Μισθολογικές αυξήσεις και προαγωγές ταυτοχρονα με βαθμολογικες ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ
  Με την εφαρμογή της αλλαγής του Νόμου 3883/2010 με τον Αναθεωρημένο Νόμο 3883/2010 Διατηρητέος υπό προαγωγή σταματά το παράλογο φαινόμενο των μισθολογικών προαγωγών με κέρδος 88 εκατ ευρώ ετησίως για τα αφαλιστικα ταμεια.
  Παύει το παράλογο φαινόμενο ενώ κάποιος κατέχει τον βαθμό του Ανθυπασπιστή να πληρώνεται μισθό Υπολοχαγού ο Ταγματάρχης να πληρώνεται μισθό Ταξίαρχου κλπ.
  Η οποιαδήποτε αύξηση μισθού θά είναι απο την πραγματική προαγωγή πού θά έχει το στέλεχος των Ενόπλων.Δυνάμεων.
  Οι κατεχόμενοι βαθμοί ιεραρχίας και μισθοδοσίας να παραμείνουν ως έχουν .
  Εάν έχει κατεχόμενο βαθμό ιεραρχίας Ανθυπασπιστή και πληρώνεται μισθό Υπολοχαγού τότε η επόμενη αύξηση μισθού (εκτός του χρονοεπιδόματος ) θα γίνει όταν θα λάβει τον βαθμό ιεραρχίας Υπολοχαγού. Το ετήσιο οικονομικό ώφελος είναι 88 εκατομ plus.
  Η μόνη αλλαγή που εχει ο Νόμος 3883/2010 με τόν Αναθεωρημένο Νόμο 3883/2010 Διατηρητέος υπό προαγωγή είναι στο Αρθρο 25 σελ 22 που εισάγεται ο όρος προαγωγής Διατηρητέος υπό προαγωγή –Προακτέος στον ανώτερο σε αποστρατεία βαθμό- Μη προακτέος στον ανώτερο σε αποστρατεία βαθμό κλπ.
  2. Οικειοθελώς αποστρατείες των στελεχών στα 58 χρόνια με ετήσιο κέρδος για τα ταμεία 32 εκατ ευρώ που συμβαδίζει με τον αναθεωρημένο Νόμο 3883/2010 > διατηρητέος υπό προαγωγη < με ετήσιο κερδος 88 εκατ ευρώ.
  Οι ασφαλιστικές εισφορές των παραμενόντων επι πλέον 3 χρόνια που ισοδυναμούν απο
  3-4 της εκατό του ετήσιου εισοδήματος τους δεν υπολογίζονται στη σύνταξη στό τραπεζικό αποταμιευτικό λογαριασμό τους (εφάπαξ) καθώς πληρώνουν περισσότερη εφορία με άμεση συνέπεια ετήσιο κέρδος 88 + 32 = 120 εκατ ευρώ για τα ταμεία .

  Μια μικρή αύξηση των ηλικιών αποστρατειών απο 53 οικειοθελώς στα 58 οπως προτείνει το ΥΠΕΘΑ και συμφωνούν ομοφωνα τα Γενικά Επιτελεία των Αρχηγείων θα γίνει απδεκτή δεδομένου οτι όλοι το επιθυμούν.

  Στην ΕΕ υπάρχει η παράλληλη επετηρίδα για τα στελέχη που παραμένουν και χρησιμοποιούνται απο τις Ενοπλες Δυνάμεις όπου κρίνουν αναγκαίο .ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΩ ΕΔ ΟΧΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΕΡΧΟΝΤΕ Ι ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΓΕΝΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ