Αρχική » , , , » Παρουσίαση βιβλίου «Ναπολέων Ζέρβας και το έπος της Εθνικής Αντιστάσεως του ΕΔΕΣ-ΕΟΕΑ»

Παρουσίαση βιβλίου «Ναπολέων Ζέρβας και το έπος της Εθνικής Αντιστάσεως του ΕΔΕΣ-ΕΟΕΑ»

Από τον ιστορικό Ιωάννη Αθανασόπουλο

Κλιμάκιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ - ΝΑΠ. ΖΕΡΒΑΣ, - υπό την αιγίδα του γενικού γραμματέα του Συνδέσμου Δημήτριου Γερογιάννη έδωσε το παρόν στην χθεσινή (10-04-2016) εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου του ιστορικού Ιωάννη Β. Αθανασόπουλου και του εκδοτικού οίκου "Πελασγός" στο Πνευματικό Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών. Το κλίμακιο επιπλέον αποτελούσαν τα μέλη της νεολαίας ΑΕΦ Ζέρβας, Στέφανος Γούλας, Μιχάλης Φέκκας, Μανούσος Μανούσακας και Χάρης Κατσιβαρδάς.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο δημοσιογράφος Νικόλαος Χιδίρογλου και ο νομικός, διεθνολόγος και καθηγητής της Σχολής Εθνικής Αμύνης, Δρ Ιωάννης Παπαφλωράτος, που ανέλυσαν διεξοδικά κάθε κεφάλαιο του βιβλίου. Επίσης μίλησε -εκ μέρους του Συνδέσμου - ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ ε.α., κύριος Χρήστος Καπερώνης, υιός του ηρωικού μαχητή του ΕΔΕΣ Άρτας Βασίλειου Καπερώνη και γαμπρός του ήρωα του Γοργοποτάμου, στρατηγού Στέργιου Βούλγαρη.

Χαιρετισμό πέρα από τον εκδότη Ιωάννη Γιαννάκενα, απηύθυνε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Περιστερίου Χρυσόστομος, υιός του θρυλικού ιερέα και μαχητή του Γοργοποτάμου, παπα Σπύρου Ζαφείρη.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων ξεχώρισε η παρουσία της κόρης του Στρατηγού Ναπολέοντα Ζέρβα, κυρίας Βασιλικής Ζέρβα. Ο υιός του Οπλαρχηγού Γεωργίου Αγόρου, Ιωάννης καθώς και ο αντάρτης της οργάνωσης Χαράλαμπος Κίτσιος.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε κατάθεση στεφάνου από τους οργανωτές της εκδήλωσης στην προτομή του Στρατηγού Ζέρβα.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(parapolitika.gr - zervasedes.blogspot.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ