Αρχική » , , , , » Απόψεις-θέσεις των 3 Συλλόγων Αποφοίτων ΑΣΣΥ Π.Α. επί Σ/Ν του ΥΠΕΘΑ

Απόψεις-θέσεις των 3 Συλλόγων Αποφοίτων ΑΣΣΥ Π.Α. επί Σ/Ν του ΥΠΕΘΑ

Το σχέδιο νόμου «Ρύθμιση θεμάτων Υπουργείου Εθνικής Άμυνας» που υποβλήθηκε προς δημόσια διαβούλευση από το ΥΠΕΘΑ, καταστρώνεται σε τρεις βασικούς άξονες, πρώτον στη ρύθμιση βασικών αναγκών οργάνωσης και δομής των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ), δεύτερον στη ρύθμιση ζητημάτων ασφάλειας και εξοπλιστικής επάρκειας των ΕΔ και τρίτον στη βελτίωση σημαντικού αριθμού ρυθμίσεων σταδιοδρομικής φύσεως, ιεραρχίας, εξέλιξης και υπηρεσιακής αξιοποίησης στελεχών των ΕΔ.

Οι διατάξεις που αφορούν τα μέλη των Συλλόγων μας, κατά βάση τα εν ενεργεία μέλη, καθώς και οι γενικές θέσεις μας επί των διαλαμβανομένων σε αυτές, είναι οι ακόλουθες...

Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτό για μεγένθυση:

4 σχόλια:

 1. ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΕ >
  1 Nόμος 3883/2010 Διατηρητέος υπό προαγωγή.
  Με την εφαρμογή της αλλαγής του Νόμου 3883/2010 με τον Αναθεωρημένο Νόμο 3883/2010 Διατηρητέος υπό προαγωγή σταματά το παράλογο φαινόμενο των μισθολογικών προαγωγών με κέρδος 88 εκατ ευρώ ετησίως για τα αφαλιστικα ταμεια.
  Παύει το παράλογο φαινόμενο ενώ κάποιος κατέχει τον βαθμό του Ανθυπασπιστή να πληρώνεται μισθό Υπολοχαγού ο Ταγματάρχης να πληρώνεται μισθό Ταξίαρχου κλπ.
  Η οποιαδήποτε αύξηση μισθού θά είναι απο την πραγματική προαγωγή πού θά έχει το στέλεχος των Ενόπλων.Δυνάμεων.

  Οι κατεχόμενοι βαθμοί ιεραρχίας και μισθοδοσίας να παραμείνουν ως έχουν
  Δηλαδή εάν έχει κατεχόμενο βαθμό ιεραρχίας Ανθυπασπιστή και πληρώνεται μισθό Υπολοχαγού τότε η επόμενη αύξηση μισθού (εκτός του χρονοεπιδόματος ) θα γίνει όταν θα λάβει τον βαθμό ιεραρχίας Υπολοχαγού. Το ετήσιο οικονομικό ώφελος είναι 88 εκατομ plus.

  2. Οικειοθελώς αποστρατείες των στελεχών στα 58 χρόνια με ετήσιο κέρδος για τα ταμεία 32 εκατ ευρώ που συμβαδίζει με τον αναθεωρημένο Νόμο 3883/2010 > διατηρητέος υπό προαγωγη < με ετήσιο κερδος 88 εκατ ευρώ.

  Οι ασφαλιστικές εισφορές των παραμενόντων επι πλέον 3 χρόνια που ισοδυναμούν απο
  3-4 της εκατό του ετήσιου εισοδήματος τους δεν υπολογίζονται στη σύνταξη στό τραπεζικό αποταμιευτικό λογαριασμό τους (εφάπαξ) καθώς πληρώνουν περισσότερη εφορία με άμεση συνέπεια ετήσιο κέρδος 88 + 32 = 120 εκατ ευρώ για τα ταμεία .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και με τους ΕΜΘ που δεν παίρνουν βαθμολογικές προαγωγές αλλά μόνο μισθολογικές τι πρέπει να γίνει;

   Διαγραφή
  2. Εδώ ο κόσμος καίγεται,και οι ΕΜΘ .................χτενίζονται.

   Διαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ