Αρχική » , , , , » «Ξεπαγώνει» επιτέλους το εφάπαξ των Στρατιωτικών...

«Ξεπαγώνει» επιτέλους το εφάπαξ των Στρατιωτικών...


Ειδικά για τους Στρατιωτικούς θα ισχύσει ο υφιστάμενος έως σήμερα τρόπος υπολογισμού, σύμφωνα με την κειμένη νομοθεσία (ν.δ.398/74) και μόνο για όσα στελέχη αποχώρησαν από την Υπηρεσία (σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, λογίζεται υπόψιν, η τελευταία ημέρα του μήνα & του έτους, που υπεγράφη το ΦΕΚ αποστρατείας τους, από τον ΠτΔημοκρατίας) έως 31/12/2014.

Θα απαιτηθεί φυσικά να αποσαφηνισθεί πλήρως το καθεστώς, για όσους Στρατιωτικούς, αποχώρησαν στα τέλη του 2014, αλλά το ΦΕΚ υπεγράφη αρχές του επόμενου έτους, 2015.

Για όσους δε, υπέβαλαν ή υποβάλλουν αίτηση καταβολής του εφάπαξ, λόγω αποστρατείας ή συμπληρώσεως 35ετίας, μετά την 1.1.2015, υπολογίζεται αθροιστικά: «Για τον χρόνο έως 31/12/2014 σύμφωνα με τις ανωτέρω "παλαιές" διατάξεις και για τον χρόνο από 1/1/2015 με την τεχνική βάση διανεμητικού συστήματος προκαθορισμένων εισφορών με νοητή κεφαλαιοποίηση».

Γ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

(apofoitoissas.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ