Αρχική » , , , » Στη Βοστώνη για την αποφοίτηση του υιού Καμμένου

Στη Βοστώνη για την αποφοίτηση του υιού Καμμένου


Οικογενειακό ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες, και συγκεκριμένα στην Βοστώνη, ετοιμάζει ο Πάνος Καμμένος αμέσως μετά το Πάσχα.

Όπως πληροφορείται το «S», ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μαζί με τη σύζυγό του, Έλενα Τζούλη (φωτ.), αλλά και τη μητέρα του, Πολυτίμη, θα δώσουν το «παρών» στην τελετή αποφοίτησης του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας, Ηλία, από το Boston University, όπου έκανε τις σπουδές του την τελευταία τετραετία, στα Οικονομικά και τα Μαθηματικά.

Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες και η συγκίνηση του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ., όπως λένε οι στενοί του φίλοι, είναι μεγάλη, καθώς ο πρωτότοκος γιος του έχει το όνομα του πατέρα του, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Τη μεγάλη της επιθυμία να βρίσκεται στην τελετή αποφοίτησης του εγγονού της έχει εκφράσει και η κυρία Πολυτίμη Καμμένου, που θα κάνει μαζί τους το υπερατλαντικό ταξίδι, για να τον καμαρώσει από κοντά.

(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ «SECRET» 23/04/2016)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία!

1 σχόλια:

  1. O ΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΥΡΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ (ΦΑΓΕ). ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ