Αρχική » , , » Συστάθηκε η Επιτροπή ΣΕΕΝΣΑ Μακεδονίας και Θράκης

Συστάθηκε η Επιτροπή ΣΕΕΝΣΑ Μακεδονίας και Θράκης


Στο πλαίσιο της αποκέντρωσης και με απώτερο σκοπό ο κάθε συνάδελφος - αεροπόρος που ζεί και δραστηριοποιείται εκτός Λεκανοπεδείου Αττικής, να βρίσκει το σημείο αναφοράς του στο ΣΕΕΝΣΑ, στην γεωγραφική περιφέρεια που υπηρετεί.

Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. η πρώτη Επιτροπή ΣΕΕΝΣΑ στην Περιφέρεια που συστήνεται είναι της Μακεδονίας - Θράκης και θα φέρει το όνομα ΣΕΕΝΣΑΜ/Θ.

Οι συνάδελφοι αεροπόροι που υπηρετούν σε Μονάδες της Μακεδονίας και Θράκης έχουν πλέον την προσωρινή τους διοικούσα επιτροπή.

Στα επισυναπτόμενα, σας γνωστοποιείται προς αυριανή δημοσίευση, Δελτίο Τύπου του ΣΕΕΝΣΑ -  Χαιρετισμός του Δ.Σ. του ΣΕΕΝΣΑΜ/Θ και στο άλλο φωτογραφία με την προσωρινή διοικούσα επιτροπή του ΣΕΕΝΣΑΜ/Θ

Με εκτιμηση
Για το Δ.Σ.
Μαρία Χατζηιωάννου
Γραμμ. Ενημ. και Τύπου

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

1 σχόλια:

  1. Μια υγιής φωνή στις τάξεις των ε.ε συναδέλφων,πραγματική οαση.Καλή επιτυχία στο έργο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ