Αρχική » , , , , , » Ο Καμμένος βγάζει τις Φλέβες στο «σφυρί»

Ο Καμμένος βγάζει τις Φλέβες στο «σφυρί»


Ενώ κατέκρινε προηγούμενες κυβερνήσεις για ξεπούλημα νησιών, τώρα συζητά ενοικίασή τους σε Άραβες ή Ισραηλινούς

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ προηγουμένων κυβερνήσεων για ξεπούλημα ακόμα και νησιών, τα οποία στο παρελθόν ο ίδιος κατήγγειλε, επαναφέρει ο υπουργός Αμύνης. Όπως, λοιπόν, από το 2012, το ΤΑΙΠΕΔ εφέρετο να έχει στη λίστα του, προκειμένου να το βγάλει στο σφυρί, το νησί Φλέβες, στον Σαρωνικό, έτσι και τώρα ο κ. Πάνος Καμμένος κάνει λόγο για «ενοικίασή» του (!).

Ειδικότερα, χθες είπε ότι «υπάρχουν δύο προτάσεις: Η μία είναι του Άμπου Ντάμπι για ενοίκιο με 100 εκατ. ευρώ, τα οποία θα πηγαίνουν στον προϋπολογισμό του Πολεμικού Ναυτικού, και τη δημιουργία ενός resort 22 χιλιάδων θέσεων με επένδυση 3,6 δισ. ευρώ. Η δεύτερη, από το Ισραήλ, για τη δημιουργία του Silicon Island, δηλαδή πρότυπου κέντρου έρευνας και ανάπτυξης, που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο».

Εκτός των παραπάνω μεγαλόπνοων σχεδίων για την ακατοίκητη νησίδα, 1.400 στρεμμάτων, ιδιοκτησίας του Π.Ν., ο κ. Καμμένος είπε ότι «έχουμε προσφορές που θα φέρουν τεράστιες επενδύσεις στη χώρα», όπως, μεταξύ άλλων συνάγεται, «από μια πρώτη συζήτηση που κάναμε και με τους ομογενείς στις ΗΠΑ, αλλά και με χώρες της Μέσης Ανατολής». Επιπλέον, ο κ. Καμμένος πρότεινε, επειδή «η κοινή γνώμη, περισσότερο από ποτέ, ζητά ασφάλεια και προστασία», να δημιουργηθεί κατά τα αμερικανικά πρότυπα «Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, όπου θα προΐσταται ο πρωθυπουργός με έναν αναπληρωτή σύμβουλο ασφαλείας, ο οποίος δεν θα αλλάζει ανάλογα με την εκάστοτε κυβέρνηση, και θα συμμετέχουν οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, των τριών Επιτελείων, της ΕΛ.ΑΣ., της ΕΥΠ, της νέας Υπηρεσίας Πληροφοριών των Ε.Δ., της Πυροσβεστικής και ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας». Υποστήριξε, ακόμα, ότι «η Ελλάδα θα αποτελέσει την πρώτη χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ που δημιουργεί στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών». Ο ίδιος, τέλος, επέκρινε το ΝΑΤΟ στο μεταναστευτικό, διότι «δεν λειτούργησε η συμφωνία του, όπως εμείς εκτιμούσαμε ή όπως προέβλεπε η πολιτική απόφαση».

(Ε.Τ. 13/04/2016 – ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ - targyrakis@e-typos.com - poes.gr)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία!

1 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΦΟΡΑΓΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ Η ΠΡΑΣΣΙΝΗ ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ. ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ